O nebezpečném zážitku se kapela svěřila na své facebookové stránce den po koncertu. „Bylo to pěkný, až na to, že jsme tam málem nehráli, protože chudák Pítrs měl fakt blbej den,“ napsali hudebníci. „Nějakej ,borec‘ nešťastně vyjel z vedlejší silnice právě ve chvíli, kdy tam jel náš bubeník z Podola do Pardubic a bylo... Rána, kam se zakutálela moje hlava, sanitka, šití a auto na odpis. Ale byl celej,“ informovala svérázná kapela. 

Martínka zachránila jeho duchapřítomnost. V poslední chvíli strhl volant, a tak to podle hudebníků dopadlo „ještě poměrně ,dobře“. Druhý řidič prý také přežil bez vážnějších zranění a z nehody byl upřímně nešťastný.

Pítrse Martínka posléze z nemocnice pustili s tím, že má raději hrát „poklidně“. „Děčín jsme zvládli (asi je jasný, že to nejde na sto procent, ale jde to) a dnes dáme i Kladno. Dávejte si bacha – je to hned. Respekt Pítrsovi!“ vzkázala kapela fanouškům. 

K textu připojila i fotku, na které bubeník sedí v autě s obvazem na hlavě a kouká do telefonu. Nad čelem má přitom pod gázou velkou měkkou vložku, která má zřejmě zamezit krvácení. 

Video
Video se připravuje ...

Vypsaná fiXa nahrála hymnu pro hokejbal: Nepotřebujeme rolbu! iSport TV

Fotogalerie
30 fotografií