Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tragická smrt motorkáře (†59): Zemřel po nárazu do lampy!

Autor: rc - 
29. května 2023
11:53

Záchranné složky vyjížděly v neděli do slovenské obce Trenčianská Teplá. Motocyklista Peter (†59) nezvládl řízení a narazil do veřejného osvětlení. Utrpěl vážná zranění, kterým na místě podlehl. Svědci tragédie pro slovenskou televizi uvedli, že měl před jízdou požít alkohol. 

„Dnes byli přivolaní policisté do obce Trenčianská Teplá část Príles, kde došlo k dopravní nehodě devětapadesátiletého motocyklisty s následkem smrti,“ informovali policisté na facebooku s tím, že muž řídil skútr značky Suzuki a jel bez přilby. „Z doposud nezjištěných příčin narazil do sloupu veřejného osvětlení,“ dodali policisté. Na místo vyrazili i záchranáři, ovšem ti už řidiči nedokázali pomoci. Na místě nehody zemřel.

Obyvatelé obce pro slovenskou televizi JOJ uvedli, že obětí nehody je devětapadesátiletý Peter. Na skútr měl sednout pod vlivem alkoholu. „Potom padl tady u ‚stopky‘, tak ten pán chtěl za ním běžet, že mu sebere klíče od motorky. Nestihl ho, jelikož rychle nastoupil a už pak jel sem a tady to napálil,“ popsal tragédii svědek.  

Video  Motocyklista Peter (†59) zemřel po nárazu do veřejného osvětlení.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

1tigrusenka ( 29. května 2023 12:06 )

Škoda Slováka, ještě jsme pár boroviček mohli ztrestat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání