Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Prokletá rodina: Máma (†31) zemřela při nehodě, expřítel jí před lety zabil syna (†2)

Autor: rc, inf - 
14. dubna 2023
15:30

Prokletá rodina! Při děsivé nehodě zemřela Kerry Bodneyová (†31) z australského Perthu. Maminka jela jako spolucestující v autě značky BMW, které se na silnici střetlo s protijedoucím vozidlem. Kerry ještě převezli záchranáři do nemocnice, kde později zemřela. Jedná se o další rodinnou tragédii. Před několika lety zemřel její syn Robert. Zabil ho její tehdejší partner.

Rodina a přátelé oplakávají Kerry Bodneyovou, která zemřela při tragické nehodě, jež se stala ve středu krátce před polednem v Perthu. Jednatřicetiletá žena cestovala autem značky BMW, které řídil někdo jiný. Vozidlo se podle informací Perth Now řítilo obrovskou rychlostí po silnici a projelo na červenou. Následně se střetlo s autem Mitsubishi Magna.

Řidič BMW po nehodě z místa utekl. Policisté ho později zadrželi a převezli do nemocnice k ošetření. Bodneyová utrpěla vážná zranění a zemřela po transportu do nemocnice. Její náhlá smrt zasáhla rodinu i její kamarády a známé. „Doufám, že tvůj syn tě čeká u brány s otevřenou náručí, aby pozdravil svou mámu,“ stojí na sociální síti. „Odpočívej v ráji, má drahá. Teď už budeš se svým chlapečkem,“ píše další.

Syn Bodneyové Robert zemřel v roce 2012. Zabil ho její tehdejší partner Wayne Murray Narkle, jehož soud v roce 2014 poslal na patnáct let do vězení. Narkle byl podle informací britského deníku Daily Mail závislý na heroinu. Chlapcem údajně třásl a udeřil ho. Batole utrpělo fatální zranění mozku a zlomeniny obou rukou.

Video  Hromadná nehoda na dálnici D1 na Novojičínsku ve směru na Ostravu  - PČR
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání