Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Při děsivé nehodě v Poniklé zemřel otec miminka: Řidič se s autem proboural do rodinného domu!

Autor: jel - 
11. dubna 2023
18:27

Koncem února došlo v Poniklé na Semilsku k děsivé dopravní nehodě. Řidič Seatu Leon nezvládl řízení a najel přímo do rodinného domu. Havárii nepřežil mladý otec malého miminka, který seděl na místě spolujezdce. O vlásek prý unikl smrti i syn majitele domu. Řidič odmítl dechovou zkoušku, rozbor krve ale ukázal, že před nehodou pil alkohol!

Policisté uvedli, že auto ve vysoké rychlosti nezvládlo průjezd zatáčkou a probouralo se do domu, v němž žil senior se synem. Soused Jaroslav pro CNN Prima News uvedl, že mladší z mužů měl přímo v místě, kudy auto do domu projelo, postel, naštěstí ale v době nehody nebyl doma, protože odešel na nákup. 

Řidič havarovaného vozu se odmítl podrobit dechové zkoušce na alkohol. V nemocnici pak odmítl i odběr krve k rozboru, později si to ale rozmyslel. Prima uvedla, že policie už zná výsledky rozboru. I několik hodin po tragické nehodě měl v krvi alkohol.

„Výsledek rozboru krve odebrané několik hodin po havárii přesáhl jedno promile alkoholu a my nyní čekáme na odborný znalecký posudek, který určí, jakou hladinu alkoholu v krvi měl řidič v době nehody,“ sdělila policejní mluvčí Ivana Baláková. 

Na místě spolujezdce seděl mladý otec několikatýdenního miminka, který při havárii utrpěl vážná zranění. I přes veškerou snahu záchranářů zemřel.

Video  Vytažený nákladní vůz, který sjel z mostu do slapské přehrady  - Blesk David Malík
Video se připravuje ...

Jiří Zvěřina ( 12. dubna 2023 13:09 )

Jiří Zvěřina ( 12. dubna 2023 03:07 )

O vlásek prý unikl smrti i syn majitele domu. Protože nebyl doma, odešel na nákup... To se zase redaktor vyznamenal...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání