Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muže rozdrtil lis popelářského vozu: Našli ho až po několika hodinách!

Autor: VaB, ČTK - 
7. dubna 2023
18:47

V Bratislavě v pátek ráno zemřel muž, který se při vysypávání kontejnerů s odpadem dostal dovnitř popelářského vozidla, kde ho rozdrtil lis. Informovala o tom agentura TASR. Posádka vozidla si člověka všimla až ve chvíli, kdy kontejnery vyprázdnila, a i když lis okamžitě vypnula, byla jeho zranění natolik vážná, že zemřel. Okolnosti vyšetřuje policie.

Neštěstí se stalo v pátek brzy ráno na Hviezdoslavově náměstí v centru Bratislavy. Na místě pak zasahovali záchranáři, policie i hasiči. Muži ale už nebylo pomoci, lis uvnitř popelářského vozu mu způsobil tak závažná zranění, že zemřel. 

Podle TV Joj šlo asi o 40letého muže. Vytáhnout se ho podařilo až po několika hodinách, lis museli rozebrat hasiči. Pracovníci měli údajně zaslechnout i výkřik. Úmrtí vyšetřují kriminalisté. 

„Bohužel právě v chladných měsících se stává, že lidé bez domova hledají útočiště ve sběrných nádobách, především na tříděný odpad. Budeme hledat cesty, jak takovým mimořádným situacím v budoucnosti předcházet," uvedl předseda představenstva společnosti Odvoz a likvidácia odpadu (OLO), která kontejnery vyváží.

Video  V Bratislavě zemřel muž, kterého rozdrtil lis popelářského vozu  - TV JoJ
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání