Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tragédie na zaoceánské lodi: Žena se zřítila z paluby a dopadla na jiného pasažéra!

Autor: rc - 
6. dubna 2023
20:39

Chaos vypukl v neděli 2. března na palubě zaoceánské lodi Valiant Lady. Loď mířila z amerického Miami do Hondurasu, ovšem krátce poté, co opustila floridský přístav, byla plavba přerušena. Z paluby se zřítila žena a dopadla na jiného pasažéra!

Obří loď Valiant Lady společnosti Virgin Voyages vyplula z přístavu v Miami v 18 hodin. Z floridského města měla plout na ostrov Roatán v Hondurasu, kam měla dorazit v úterý. Tam už se ale nedostala. Krátce poté, co loď opustila přístav, se stala tragédie.

Z jedné z palub se zřítila žena a přistála na jiném pasažérovi. Na místo vyrazili záchranáři, ale ženě už nebylo pomoci. Smrt pasažérky pro britský deník Daily Mail potvrdila mluvčí společnosti. Pasažér, na něhož žena dopadla, neutrpěl vážná zranění.

„Někdo spadl z balkonu a zemřel. Je to děsivé,“ napsal na sociální síť Twitter jeden z cestujících. Loď Valiant Lady poprvé vyplula v listopadu v roce 2022. Šestidenní pobyt na palubě lodi stojí zhruba 36 513 Kč na osobu.

K podobnému incidentu došlo koncem března minulého roku. Loď mířila z Portsmouthu do Španělska a Portugalska. Během plavby skočil z paluby lodi muž z Británie.

Video  Dovolená v Chorvatsku 2021 covidu navzdory: Plavba kolem ostrova Rab  - Blesk - Jaroslav Šimáček, hudebnibanka.cz / Mushrush, Dietrich, Kersting - Croatian vacation
Video se připravuje ...

new era ( 7. dubna 2023 21:29 )

Neco napsat musel 🤦

Mirek176 ( 7. dubna 2023 18:55 )

Economy class tam není. Vy opravdu nemáte tušení k čemu se vyjadřujete.

Mirek176 ( 7. dubna 2023 18:52 )

Můžete mi připomenout, kdy se nějaká z těchto lodí potopila? Počet záchranných člunů odpovídá počtu pasažérů včetně personálu. Netušíte o čem píšete. Plavba je nádherný zážitek, klid uprostřed oceánu s luxusním zázemím. Ovšem, není to pro každého

bursik ( 7. dubna 2023 07:02 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání