Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zubař závislý na pornu otrávil matku šesti dětí jedem: Přimíchal jí ho do pití!

Zubař Craig otrávil svou manželku jedem.
Zubař Craig otrávil svou manželku jedem.  (Autor: Policie/Facebook)
Autor: rix - 
23. března 2023
22:32

Zubař James Toliver Craig žijící v americkém Coloradu otrávil svou manželku Angelu a matku šesti dětí arzenem. Posléze použil kyanid. Jedy jí nastražil do proteinového nápoje, který žena pila při cvičení. Policisté zjistili, že si muž krátce před vraždou v práci na počítači vyhledával podivná hesla. 

Maminka šesti dětí Angela spěchala poprvé do nemocnice 6. března. Sympatické Američance bylo podle deníku Metro nevolno. Stěžovala si na bolesti břicha, dehydrataci a časté zvracení. Krátce předtím se svým mužem cvičila v domácí posilovně. „Před cvičením udělal James Angele proteinový koktejl,“ stálo v prohlášení o zatčení. 

Právě s tímto nápojem měly její potíže strašlivou spojitost. „Po cvičení se Angele točila hlava s posléze omdlela,“ stálo dále ve spisu. Ten den ještě lékaři ženu propustili, ale 15. března vše začalo nanovo. Její stav byl tentokrát ještě horší. Nakonec skončila až na JIP, kde téhož dne zemřela. 

Jamesovi kolegové z práce nicméně rychle pojali podezření. Vedoucí kanceláře již dříve otevřel balíček adresovaný Jamesovi a našel v něm kyanid draselný. Další z jeho kolegů si zase všiml podezřelého chování. Svůj počítač přestal používat na klasickém místě a přesouval se s ním do místností, kde na něj nikdo nevidí. 

Právě na jeho počítač si posléze posvítili kriminalisté. James na internetu vyhledával hesla, která do případu vnesla světlo. „Kolik gramů čistého arzenu zabije člověka?“ hledal si například. „Je arzen zjistitelný při pitvě?“ ptal se. Posléze si jed objednal. 

Po počátečních objednávkách arsenu vyšetřovatelé zjistili, že poté objednal kyanid draselný od společnosti s názvem Midland Scientific. V prohlášení o použití James řekl, že je chirurg a potřebuje ho ke své práci. Pak už ho jen při vhodné příležitosti přimíchal své ženě do nápoje. 

Rodinní příslušníci uvedli, že vztah Jamese a Angely nebyl dobrý. „James měl četné aféry s několika ženami a byl závislý na pornografii,“ svěřil se vyšetřovatelům jeden z příbuzných. Momentálně čeká vrah na trest ve vazbě.

Video  Insta Crime Podcast: Dceru slavného spisovatele uškrtil její manžel.  - pdc, icp, Jedlička Čebotareva
Video se připravuje ...

 

new era ( 25. března 2023 23:41 )

To bylo nejspis v domneni, ze to melo spojitost s praci, kdyz mu to prislo do ordinace. Nevim, jak to chodi v Cesku, ale na prebirani a otevirani posty jsou v takovych pripadech plne moci pro recepcni, atd.
Nicmene me prekvapuje, ze muz otravi manzelku, se kterou ma rodinu, v tomto pripade dokonce pocetnou, a Vas na tom zarazi, ze mu nekdo otevrel postu. Nemyslim to ve zlem, ale mne se spis honi hlavou, co ted bude s temi detmi 😔

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání