Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Muž s ženou postupně vyskočili z okna: V bytě pak policisté našli ubodané dítě (†9)!

Autor: rix - 
21. března 2023
10:17

Obrovskou záhadou je pro slovenské policisty tragédie na bratislavském sídlišti Petržalka. Skokem z okna si tam v neděli vzali postupně život muž i jeho sestra. V bytě pak policisté našli mrtvého devítiletého chlapce. Ten měl mít na těle bodná poranění! Kriminalisté případ vyšetřují jako vraždu. 

Jak informoval deník noviny.sk, celá událost začala smrtí sedmadvacetiletého muže. Ten vyskočil z okna krátce po desáté hodině ráno. I přes pomoc lékařů mu již nebylo pomoci. To ještě nikdo netušil, co bude následovat. 

Video  Policisté prošetřují smrt tří lidí v Bratislavě.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

O pět hodin později vyskočila ze stejného okna i jeho starší sestra. Její tělo dopadlo jen kousek od procházejícího policisty. I žena na následky pádu zemřela. Už před skokem ale měla na těle bodná poranění. To nejhorší mělo ovšem teprve přijít. 

Když se policisté rozhodli násilím vniknout do zamčeného bytu, naskytl se jim hrůzný pohled. Na zemi tam totiž ležel bez známek života teprve devítiletý chlapec. Také on měl na těle bodná poranění.

„Ve vztahu k nálezu těla devítiletého chlapce bez známek života začal vyšetřovatel trestní stíhání ve věci závažného zločinu vraždy,“ sdělil k případu mluvčí bratislavské policie Michal Szeiff. 

Policisty teď bude zajímat, co se v bytě odehrálo. Jedna z vyšetřovacích verzí pracuje s teorií, že muž zavraždil chlapce a následně vyskočil z okna. Když mužova starší sestra zjistila, co se přihodilo, rozhodla se si také vzít život. Případ je nicméně stále na počátku vyšetřování. 

elopapx ( 21. března 2023 15:34 )

A ji pobodal kdo ?

stellastella ( 21. března 2023 13:58 )

Kdyby olivoe po padu 1. Osoby hledala, odkud skocil, zwna mela snci prezit.
Policie zacala hledat byt, ze kterehose skakalo az po několika hodinach.
Tohle se tedy opravdu nepovedlo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání