Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Milovnice sériových vrahů bestiálně ubodala svého přítele: Zbytek života stráví ve vězení

Autor: rix - 
24. února 2023
09:21

K sériovým vrahům chovala Britka Shaye Grovesová velkou lásku. Nikdo by ale nečekal, že se je pokusí napodobit. Naprosto v šoku zůstala celá místní komunita ve městě Havant, když ve spánku šíleným způsobem ubodala svého přítele Frankieho Fitzgeralda. Soud se s vražedkyní nepáral. Za mřížemi stráví zbytek života. 

Když žena dokonala dílo zkázy, ani trošku svého činu nelitovala. Právě naopak. Nadšeně zavolala své kamarádce Vikki Baituopové. „Tak jsem ho sejmula,“ oznámila jí, jakoby se nic nedělo. „Jsme přátelé, viď?“ měla se zeptat Grovesová své kamarádky na konci šíleného hovoru. Ta ale byla jako opařená. Násilnice jí dokonce přes videohovor ukázala zohavené tělo zavražděného. 

Pohled to musel být strašný. Angličanka ubodala Fitzgeralda dvaadvaceti ranami. Mířila především na krk a hrudník. „Spal a ona mu vrazila nůž do krku. Spal, nebyla v nebezpečí. Pochopila bych, kdyby ji napadl, ale řekla mi, že spal, a proto se nemohl bránit,“ svědčila posléze u soudu Baituopová. 

Násilnice byla podle deníku Daily Star 22. února soudem ve Winchesteru uznána vinnou z vraždy. Soudce jí poté udělil doživotní trest. O možné podmínečné propuštění si bude Grovesová moci zažádat až po třiadvaceti letech. 

Grovesová se inspirovala známými kriminálními postavami. Její pokoj zdobily obrazy s podobiznami sériového vraha Teda Bundyho, vražedkyně Myry Hindleoyvé nebo filmových postav Jigsawa a Chuckyho. 

Video  Kriminalisté zadrželi dva muže podezřelé z vraždy na Střížkově  - Policie ČR
Video se připravuje ...

 

 

Bohuslav Šalplachta ( 25. února 2023 13:04 )

Přítel si vybral fajn holku.
Že si ji vybral hovoří o něm všechno.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání