Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Podcast: Mladá máma brutálně zavraždila partnera. Tělo rozřezala a rozporcovala!

Video se připravuje ...
Autor: pdc, icp, jel - 
19. ledna 2023
05:00

Případ, který se odehrál v červnu roku 2008, je poměrně neobvyklý. V epizodách Insta Crime Podcastu sice moderátorky už několikrát hovořily o ženách vražedkyních, Andrea Kavková se od nich však přeci jen liší. Ta totiž svého o mnoho let staršího partnera nejenom zavraždila, ale jeho tělo také rozřezala a rozporcovala.

Dne 8. června nalezli silničáři v příkopu u kopce Bukovák u Klatov dva modré pytle. Když se podívali dovnitř, s šokem zjistili, že jsou uvnitř části rozřezaného lidského těla! Tentýž den se dostavila na policejní stanici v Klatovech tehdy devětadvacetiletá matka dvou nezletilých dětí Andrea Kavková a oznámila, že pohřešuje svého o čtyřiadvacet let staršího partnera Vladimíra N.

Video  Insta Crime Podcast: Mladá máma brutálně zavraždila partnera. Tělo rozřezala a rozporcovala!  - pdc, icp, Jedlička, Čebotareva
Video se připravuje ...

Analýza DNA potvrdila, že nalezené ostatky patří partnerovi Kavková, která se později k jeho vraždě přiznala. Motivem měli být dlouhodobé neshody, především kvůli penězům. Když osudný den po hádce Vladimír usnul na břiše, Kavková vzala nůž a několikrát ho bodla do zad. Jeho tělo pak rozčtvrtila pilkou a nožem rozporcovala. „Levá paže byla oddělena vykloubením, jako se to dělá při porcování drůbeže,“ popsali tehdy znalci.

K výkonu trestu nenastoupila

Svou výpověď ale později odvolala a začala tvrdit, že když ten den přišla domů, našla tam neznámého muže, jak stojí nad tělem jejího partnera. Ten ji měl donutit, aby do partnera bodala a údajně ji říct, aby se přiznala k vraždě, protože ví o každém jejím kroku. 

Soud ale podivné výpovědi o neznámém vrahovi neuvěřil a poslal Kavkovou do vězení na deset let (zohlednil její předchozí bezúhonnost). K odvolacímu soudu ale vražedkyně nepřišla a podle sester i zmizela z bytu. 

V srpnu roku 2006 dostala Kavková výzvu k nástupu trestu, který ale nikdy nenastoupila. Zemřela totiž v klatovské nemocnici. Příčinou její smrti bylo silné vnitřní krvácení v důsledku mimoděložního těhotenství.

Více podrobností o tomto brutálním případu se dozvíte v nejnovější epizodě Insta Crime Podcastu, který moderují Tereza a Petra. Podcast vzniká jako spolupráce Blesk.cz a Insta Crime Blogu.

 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání