Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

U milionářské dědičky Rezešové museli hasiči vyrazit dveře: Urychlený převoz do nemocnice!

Autor: pma, inf - 
22. prosince 2022
13:57

Uplynulo deset let od tragické nehody, kdy se na dálnici M3 ve směru na Budapešť srazilo osobní vozidlo značky Fiat Punto s luxusním autem BMW, za jehož volantem seděla opilá zbohatlice Eva Varholíková-Rezešová. V důsledku nehody tehdy zemřeli čtyři lidé a Rezešovou soud poslal na devět let za mříže. Po odpykání dvou třetin trestu se dostala na svobodu a začala žít běžný život. Před pár dny u ní v košickém bytě došlo k velkému dramatu. Hasiči museli dokonce vyrazit dveře a slavná dědička byla převezena do nemocnice.

Psal se 21. srpen 2012, když si dcerka zesnulého slovenského multimilionáře Alexandra Rezeše, Eva Varholíková-Rezešová sedla opilá s více než 1,5 promile v krvi za volant a vyrazila směrem na Budapešť. Na maďarské dálnici se v rychlosti více než 175 kilometrů za hodinu srazila s vozem Fiat Punto, který skončil v plamenech.

Tři lidé tehdy na místě uhořeli, čtvrtá oběť později podlehla zraněním v nemocnici. V autě řidičky se později našla lahev vodky. Za nehodu, kterou Varholíková-Rezešová způsobila, byla odsouzena původně na šest let. Soud druhé instance však později trest zvýšil na 9 let v base.

Ten si ale celý slavná dědička neodpykala. Po odsezení dvou třetin trestu v maďarském kriminále, tedy šesti letech, byla Varholíková-Rezešová v roce 2018 podmínečně propuštěna na svobodu. Po propuštění z basy byl její život jako horská dráha. Nejvíce času ale věnovala dcerce Alexandře a Elle, našla si ale čas i na navazování nových vztahů.

Rodina incident nekomentuje

V současné chvíli by se Varholíková-Rezešová podle slovenského deníku Nový Čas měla nacházet v Košicích, kde pracuje v hotelu a žije nedaleko centra města. V jejím bytě musela podle média v minulých dnech dokonce zasahovat policie a hasiči.

Matka Varholíkové-Rezešové se nemohla s dcerou spojit, poprosila tak o pomoc policii. Ti 14. prosince nad ránem vyrazili na místo spolu s hasiči. Požárníci nakonec vyráželi dveře. „Záchranáři museli Evě na místě asistovat a následně ji záchranka převážela do nemocnice,“ řekl Novému Času zdroj z blízkosti rodiny. Ta ale incident v bytě veřejně nekomentovala, podobně jako nic spojeného s Varholíkovou-Rezešovou v posledních letech.

Není jasné, co se dědičce stalo

To, s jakými zdravotními komplikacemi byla slavná dědička převezena do nemocnice Louise Pasteura v Košicích, nechtěla komentovat ani tamní tisková mluvčí Monika Krišková. Sama Varholíková-Rezešová před časem přiznala, že musí navštěvovat psychoterapeuta, jelikož se nedokáže srovnat s tragédií, kterou před lety způsobila. Lze tak jen tipovat, co se v bytě zbohatlice vlastně stalo.  

Video  Rezešovou pustili z vězení! Vyzvednout ji přijela maminka v luxusním bavoráku.  - Pluska.sk
Video se připravuje ...

 

cyrilko ( 23. prosince 2022 15:18 )

Jaká slavná milionárska dedička?!!!! Dedička po multizlodejovi, lúzerka,ktorá si nezaslúži žiadnu pozornosť a úctu. Tieto notorické ožranky prevážajú do nemocnice a slušný človek s vážnymi kardiologickými problémami musí čakať, pokiaľ ožratú a pochcanú lekári "nezachránia". A ešte rodina pridá doják, že chlastá, lebo má výčitky svedomia. Pritom keď zabíjala na maďarskej diaľnici, tiež bola ožratá a fľaša s tvrdým alkoholom sa jej válala pod nohami v aute, ktorým zabíjala.

jity ( 22. prosince 2022 21:46 )

Určitě neni snadné s takovým hříchem žít. Možná ji ti mrtví chodí strašit.

JaNat ( 22. prosince 2022 21:27 )

Je jedno kolik odseděla, je jedno jestli je milionářskou dědičkou, co udělala ji není lhostejné a kdoví jestli nechtěla svůj život ukončit. Vyrovnat se s něčím takovým je těžké jak pro chudého tak i bohatého. Je potrestaná tak jako tak nadosmrti. Já bych s něčím takovým taky nemohla žít.

picoda ( 22. prosince 2022 16:50 )

ANOrozkradanidotaci ( 22. prosince 2022 16:11 )

Opilá do bezvědomí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání