Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Robert (†71) při nehodě rozpůlil Ferrari: Náraz ho katapultoval ze sedadla!

Autor: štt - 
20. prosince 2022
16:15

Jednasedmdesátiletý řidič vozu Ferrari ztratil kontrolu nad řízením a ve vysoké rychlosti naboural do protijedoucích aut. Srážka muže katapultovala ze sedadla a na místě zemřel. Sportovní vůz skončil rozlomený na dvě poloviny.

Robert Nicoletti projížděl pohořím Santa Ana, které se rozkládá na jihu státu Kalifornie. Když v rychlosti projížděl zatáčku na Santiago Canyon Road, nezvládl řízení a narazil do aut značky Mazda a Toyota.

Dle policejního šetření nebyl žádný z řidičů pod vlivem alkoholu. Zatímco ostatní motoristé utrpěli jen lehká zranění, Nicolettiho srážka vymrštila z kabiny auta. Muž neměl šanci náraz přežít. Dle deníku Daily Mail se mělo jednat o bývalého prodejce zubní techniky.

Televize Fox 11 pořídila z místa nehody letecké záběry, na kterých lze vidět trosky rozseté po celé délce silnice. Ferrari bylo nárazem roztrháno na kusy. Přední část vozidla byla od sedadel spolujezdců prakticky odříznuta.

Úsek je znám svou vysokou nehodovostí. Například v létě 2016 zde došlo k šesti smrtelným nehodám. Z tohoto důvodu zde místní úřady nainstalovaly měřič rychlosti.

Video  Kdy můžete a kdy nesmíte přecházet železniční přejezd?  - Videohub
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání