Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rapperovi (24) omylem poslali na účet miliony: Než se na to přišlo, všechno utratil!

Autor: štt - 
22. prosince 2022
09:35

Rapper Abdel Ghadia se ráno probudil jako boháč. Na účtu mu náhodně přistálo v přepočtu přes šestnáct milionů korun. Místo aby banku upozornil, peníze utratil. Za svou lehkomyslnost ale draze zaplatí. Skončil ve vězení.

Čtyřiadvacetiletý Abdel Ghadia byl odsouzen na 18 měsíců za mřížemi. Rozhodl tak místní soud v Burwoodu na západě Sydney poté, co policie mladíka usvědčila z dvou případů obchodování s výnosy z trestné činnosti. V říjnu 2023 bude moci být podmínečně propuštěn.

Peníze patřily páru, který si chtěl koupit dům na severu města. Mladík si za ně pořídil luxusní oblečení, kosmetiku a část vyměnil ve směnárně. Většinu peněz však investoval do zlata, napsal Daily Mail.

Ghadia, který vystupuje pod uměleckým jménem Slimmy, o svých rozmařilých výdajích mlčel a vysmíval se novinářům, když byl v listopadu konfrontován v pořadu A Current Affair.

V roce 2018 mu hudební novináři věštili „velkou hudební budoucnost“. Nadaný chlapec jejich radu následoval. Podařilo se mu vydat několik alb a koncertovat na různých místech po celé Austrálii.

Video  Okrádání a vyhrožování seniorům. Jak Blesk pomohl zatočit se známými šmejdy?  - Videohub
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání