Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ráno výprava za krokodýly, večer modeling: Krásnou vědkyni živí i její postava

Autor: rix - 
11. prosince 2022
05:00

Sexy vědkyně Rosie Moorová z Floridy je odbornicí na nebezpečná zvířata. Není to ale jen věda, která ji živí. Díky svému vzhledu boří čísla na sociálních sítích. Její každodenní náplní je setkávání se s nechvalně proslulými predátory, jako jsou jedovatí hadi nebo žraloci. 

Nebezpečí je pro krásnou dobrodružku rutinou. „Lovím krajty, potápím se se žraloky a setkávám se s různými dalšími druhy plazů, jako jsou aligátoři,“ chlubila se sympatická Američanka, kterou na instagramu sleduje přes padesát tisíc lidí. A neudivuje jen fotkami s predátory. Ráda také své fanoušky dráždí smyslnými pózami. 

Video  Rosie Moorová je odbornicí na nebezpečná zvířata.  - Instagram: rosiekmoore
Video se připravuje ...

Toho, že je atraktivní, ráda využívá. „Začala jsem se scházet s fotografy kvůli focení produktů, reklamy a tak podobně,“ vysvětlila, jak se postupně dostala od tvrdé vědy k modelingu. Dnes už má kráska smlouvy s předními módními značkami. 

Fanoušci Moorovou ze srandy přirovnávají k Hanně Montaně, seriálové hvězdě, která se ze školačky večer mění v populární zpěvačku. „Přes den se v terénu brodím po pas v bahně a o pár hodin později jsem na luxusní akci v make-upu, podpatcích a šatech,“ usmívala se. 

Lidé k ní prý mají jako k vědkyni veliký respekt. „Když jste někde jako modelka a řeknete, že jste vědkyně, najednou k vám chovají mnohem větší respekt,“ uvedla milovnice zvířat. „Jakmile zjistí, že za sebou máte dlouhou kariéru, jakoby se v nich něco otočí,“ vysvětlila pro deník Daily Star

Zobrazit celou diskusi