Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nicole na internetu balil podvodník: Teď randí s krasavcem z fotek, které sloužily jako návnada

Autor: rix - 
18. dubna 2022
14:07

Do zapeklitého, ale romantického příběhu se zapletla osmatřicetiletá Američanka Nicole Haydenová. Když ji začal na internetu balit krásný Marcus, došlo jí, že jde o podvod. Neznámý muž se vydával za krasavce a Nicole začal později i vyhrožovat. Ta ale poté jako zázrakem našla opravdového muže z fotografie a teď spolu šťastně randí. Sympoš z fotek je v reálu Ital Alessandro Cinquini. 

Nechybělo málo a sympatická žena se mohla stát obětí ošklivého podvodu. Když ji na sociální síti napsal krasavec Marcus, nestačila se divit. Chytrá Nicole ale brzy přišla na to, že jde o nehorázný podvod a flirt s falešným Marcusem rychle ukončila. „Nedošlo mi to hned, ale opravdu divné to začalo být, když mi psal, že mě miluje a chce si mě vzít,“ svěřila s v pořadu This Morning po boku opravdového Marcuse, který se v reálu jmenuje Alessandro. 

Falešný Marcus po prvotních neúspěších začal přitvrzovat. Pokusil se oklamat Nicole tím, že jí sdělil dojemný příběh o tom, že jeho matka je v nemocnici a potřebuje peníze na léčbu. Jak uvedl deník Daily Mail, když mu Američanka v přepočtu 176 000 korun neposlala, začal jí hnusně vyhrožovat, že ji nafotí nahou a její fotky vloží na internet. 

„Když jsem ho zablokovala na Instagramu, našel si mě na whatsappu,“ uvedla udivená Nicole. „Vyhrožoval mně i mým dvěma dětem,“ popsala strašné zážitky. Pak se ale stal naprostý zázrak. Opravdového Marcuse potkala na benzinové pumpě na Floridě, kde žije. Krasavec, kterého potkala, se přesně podobal muži z falešného Instagramu. „Byla jsem si jistá, že je to on,“ vzpomínala Američanka. Ihned ho kontaktovala na Instagramu, který ji ho nabídl jako „možného přítele“.

I Alessandro byl obezřetný. Denně mu posílá zprávy mnoho žen. „Zeptal jsem se ji, jestli je skutečná,“ uvedl krasavec. Pak si obě hrdličky zavolaly přes video a bylo jasno. Nicole teď se skutečným Alessandrem chodí. A vztah to je naprosto ideální. „Sdílíme stejné cíle a životní vyhlídky,“ chlubil se šťastný Ital žijící v Americe. 

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi