Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Máma (†51) se zamilovala: Mladý lékař jí ukradl srdce i další orgány!

Autor: štt - 
26. listopadu 2022
21:52

Blanca Arellanová (†51) se s Peruáncem Juanem Pablem Jesusem Villafuerte (37) seznámila na internetu. Díky společnému zájmu o videohry spolu často chatovali. Po delším dopisování a volání muž ženě nabídl, ať se za ním vypraví do jeho domoviny. Po několika měsících se po ní slehla zem.

Blanca své rodině představila svůj milostný plán a na konci července odletěla do tři tisíce kilometrů vzdálené metropole Huacho, kde Juan studoval medicínu. Zpočátku vše vypadalo v pořádku. Blanca s nadšením psala o novém příteli, ale na začátku listopadu z ničeho nic s rodinou přerušila kontakt.

Neteř Karla Arellanová o zmizení napsala na svém twitterovém účtu: „Nikdy by mne nenapadlo, že se dostanu do takovéto situace. Žádám všechny, abyste sdíleli tuto zprávu. Zmizel jeden z nejdůležitějších lidí mého života.“

Příspěvek pravidelně aktualizovala a zveřejňovala svou komunikaci s Villafuertem. Student jí mimo jiné sdělil, že Blanca se rozhodla vrátit do Mexika. „Pravdou je, že několik dní o ní nic nevím. Rozhodla se mne opustit, jelikož jsem jí nedokázal poskytnout život, o jakém snila. Jednoduše řečeno, přestal jsem ji bavit,“ znělo v poslední zprávě.

Ve zhruba stejnou dobu rybáři našli na pláži ležet ženské torzo, jemuž chybělo několik orgánů. Moře později vyplavilo i další části těla včetně hlavy, jež patřila pohřešované Blance.

Peruánská policie ihned zahájila vyšetřování. Kriminalisté brzy provedli prohlídku Villafuertova domu, kde objevili zaschlé krvavé skvrny na prostěradle a na zemi v koupelně, napsal New York Post.

Muž je nyní ve vazbě. Panuje důvodné podezření, že svou milenku zavraždil a její orgány prodal na černém trhu.

Video  Insta Crime Podcast: Učitelka Taťána doma roky zažívala peklo, manželovi nakonec bodla nůž do krku  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Yvetta Zlínská ( 19. prosince 2022 13:32 )

Jestli je to pravda, tak to je teda odporné. Nějak mi není jasné, proč by takovou hnusárnu dělal, a ještě u sebe doma? Musel přece být natolik inteligentní, aby mu došlo, že ho stejně budou podezřívat.

new era ( 27. listopadu 2022 13:21 )

😂🤣😂🤣😂🤣😂 mozna ma jeji virtualni verzi v Second Life 🤦

verka1 ( 27. listopadu 2022 10:47 )

Hraní her, virtuální svět. Asi si dokturek myslel, že ženská znovu ožije.

new era ( 27. listopadu 2022 09:34 )

V Asii to taky hodne frci. Je to odporne. Nejrizikovejsi skupiny jsou lide, kteri jsou v Cine vezneni z nabozenskych duvodu, a lide, kteri jedou pres hranice z jedne zeme do druhe, aby pracovali na cerno.
Ja bych dala ze zakona, ze vezni, kteri maji dozivoti nebo cekaji na popravu, by meli v dobe uvezneni povinnost darcovstvi. Oni u svych obeti taky necekali na souhlas. A s jednou ledvinou nebo neuplnou jatrou se da ve vezeni v pohode prezit.
Mimochodem, odletet tisice kilometru nekam, kde nikoho neznam, za nekym, s kym man spolecne hrani her po internetu, to je pekna ptakovina 🤦

verka1 ( 27. listopadu 2022 08:39 )

Hnus pro peníze vykuchat člověka.
Takhle doktoři vydělávají peníze. Většinou chytnou Afričany.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání