Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Neviděli jste ho? Podivné zmizení seniora (82) v Liberci: O pomoc při pátrání prosí i vojáci!

Pohřešovaný senior z Liberecka
Pohřešovaný senior z Liberecka  (Autor: Policie ČR)
Autor: jel - 
13. října 2022
10:44

Dvaaosmdesátiletý Manfred Gierlowsk z Oldřichova v Hájích v úterý v dopoledních hodinách odvezl svoji manželku do zdravotnického zařízení v Liberci. Měl na ni počkat na parkovišti, z toho však poněkud zmateně odjel a od té doby o sobě nedal vědět. O pomoc při pátrání po seniorovi prosí i jeho vnuk, voják z 31. pluku radiační, chemické a biologické ochrany.

Senior v úterý o půl desáté dopoledne odvezl červeným autem Renault Thalia s poznávací značkou 4L15563 svoji manželku do libereckého zdravotnického zařízení Klášter. 

„Zde měl zaparkovat na parkovišti a na manželku počkat. V 10.00 hodin již na parkovišti nebyl a dle obsluhy parkoviště v místě chvíli ‚zmatkoval‘, z místa odjel neznámo kam,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

Pohřešovaný muž je vysoký asi 170 centimetrů, je hubené postavy a má šedé vlasy. Na sobě měl zelenou khaki bundu do pasu, šedé kapsáče s kšandami, mokasíny na suchý zip a maskáčovou čepici s kšiltem.

Pan Manfred u sebe nemá hotovost, platební kartu ani mobilní telefon, je možné, že bude dezorientovaný. „Pokud má někdo jakékoliv informace k pobytu pohřešovaného a výskytu uvedeného vozidla, ať je sdělí policistům na kterékoliv policejní služebně nebo telefonicky na lince 158,“ dodala Sochorová.

O pomoc při pátrání prosí i vnuk pohřešovaného, voják z 31. pluku radiační, chemické a biologické ochrany. Na jeho žádost zveřejnil Vrchní praporčík Armády České republiky Peter Smik výzvu na sociálních sítích. 

Video  Jak pomoci při pohřešování dětí?  - Videohub
Video se připravuje ...

kdoasi ( 13. října 2022 20:35 )

A pro jistotu ještě zopakovat🤦‍♀️. Hlavně se měl ten lampasák postarat, aby neměl děda v 82 letech řidičák.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání