Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Po střelbě v Bratislavě zůstali dva mrtví a jedna zraněná! Vraha našli policisté bez známek života

Autor: jel, ČTK, rix - 
13. října 2022
08:14

Ve středu ve večerních hodinách se v bratislavské Zámecké ulici střílelo. Na místě zemřeli dva lidé a zranění utrpěla také obsluha jedné z restaurací v ulici. Střelec se podle svědků na útok dlouho připravoval a „šel na jistotu“. Po zabití obětí z místa utekl. Slovenští policisté ho ve čtvrtek nalezli mrtvého.

Tragédie se odehrála na ulici, která vede od historického centra slovenské metropole k Bratislavskému hradu a k budově parlamentu. Pachatel se po činu dal na útěk. Policisté uvedli, že se jedná o muže ve věku 18-25 let. Ve čtvrtek uklidnili veřejnost. „Dnes ráno policie našla střelce mrtvého,“ oznámili. Bližší informace nesdělili.

Na místo přijelo několik policejních hlídek a do vzduchu vzlétl také vrtulník. Oběťmi střelce podle informací webu deníku SME byli dva muži ve věku okolo třiceti let, zraněnou je pak číšnice z jednoho z podniků v ulici. Žena by měla být mimo ohrožení života. 

Útočník na své oběti pravděpodobně čekal. „Střelec stál tak půlhodiny vedle na ulici před podnikem a chystal si zbraň s laserovým zaměřovačem. Zjevně čekal na konkrétní osoby,“ popsal jeden ze svědků pro televizi JOJ. Jiný svědek dodal, že šel kolem a slyšel asi deset až patnáct výstřelů. 

Video  Uherský Brod 2015: Největší masová vražda po sametové revoluci  - Videohub
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání