Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Šílenec unesl a zavraždil celou rodinu: Neušetřil ani osmiletou dívenku

Autor: rix - 
8. října 2022
11:19

Spojenými státy otřásl krutý únos. Maminka Jasleen Kaurová (†27), tatínek Jasdeep Singh (†36), strýc Amandeep Singh (†39) a osmiletá dívenka Aroohi byli společně uneseni začátkem tohoto týdne. Ve středu přišla zdrcující zpráva. Všichni byli nalezeni mrtví ve venkovské části státu Kalifornie. Jejich smrt má na svědomí šílenec Jesus Manuel Salgado. Policisté už ho zadrželi.

„Naše nejhorší obavy se naplnily,“ sdělil zdrcený šerif okresu Merced Vern Warnke. Těla rodičů, strýce a osmiměsíční holčičky našel farmář v Severní Kalifornii. Leč Salgada úřady ještě neobvinily, jde prý jen o otázku času. „Pro toho chlapa je v pekle speciální místo,“ nešetřil emocemi Warnke. 

Během středeční tiskové konference kancelář šerifa ukázala kamerové záznamy pachatele s lékařskou rouškou, jak odvádí dva muže pryč s rukama zavázanýma elektrikářskou páskou za zády. Jak uvedl deník New York Post, pak se ještě vrátil pro matku a dítě.

Šokovaný farmář pak volal policistům, když nalezl čtyři mrtvá těla. „Byla blízko u sebe,“ sdělil šerif. Motiv únosu a zabití je zatím záhadou. „Zemřela celá rodina. A proč? To netušíme,“ kroutil hlavou policista. Samotný únosce se pokusil spáchat sebevraždu. To se mu naštěstí nepodařilo a zřejmě si vyslechne tvrdý trest. 

Video  V případu unesené a zabité maminky Andrey padly další tresty.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Wells ( 8. října 2022 19:37 )

18 měsíců.

nika70 ( 8. října 2022 15:57 )

Tak měla ta holčička 8 let nebo 8 měsíců???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání