Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hasič Jiří zemřel při dopravní nehodě: Nezapomeneme, vzkazuje kolega

Autor: VaB - 
15. srpna 2022
18:16

Profesionální hasiči z České Lípy přišli o svého oblíbeného kolegu Jiřího M. (†50), který tragicky zemřel na následky vážné dopravní nehody po 17 letech služby u sboru. Stovky lidí rodině vyjadřují upřímnou soustrast. 

O tragédii informovali hasiči v pátek na svém facebooku. „S těžkým srdcem oznamujeme, že v pátek 12. srpna 2022 nás opustil náš dlouholetý kolega a kamarád nprap. Jiří M., příslušník HZS Libereckého kraje, územního odboru Česká Lípa,“ napsali.

Jiří M. měl v týdnu těžkou dopravní nehodu, při které se vážně zranil, na následky poranění ale zemřel. „Svou službu u Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje prožil více než sedmnáct let na stanici Česká Lípa,“ dodali kolegové.

Nezapomeneme, kamaráde

„Rodině našeho kolegy vyjadřujeme upřímnou soustrast a podporu v těchto nejtěžších chvílích,“ zakončili hasiči. K nim se následně přidaly stovky lidí. „Upřímnou soustrast celé rodině a mnoho sil k překonání těžké chvíle,“ napsala Zdena.

„Upřímnou soustrast rodině a všem kolegům a kamarádům,“ přidává se třeba František. „Upřímná soustrast rodině a pozůstalým zemřelého. Nechť pana Jiřího andělé doprovází při poslední cestě k nebeské bráně,“ doplňuje Eva.

„Upřímnou soustrast rodině a pozůstalým. Nezapomeneme, kamaráde,“ připojuje se hasič Olda. „Upřímnou soustrast rodině a kolegům z České Lípy,“ doplňují záhy dobrovolní hasiči z Nové Vsi. Rodina se s Jiřím rozloučí v pátek v obřadní síni v České Lípě.

Video  Podstatné úkony první pomoci  - Videohub
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání