Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Anesteziolog zneužil pacientku během císařského řezu! Zachytila ho skrytá kamera

Autor: yks - 
12. července 2022
18:17

Obrovský šok zažila maminka a personál nemocnice v brazilském Riu de Janeiro. Tamní anesteziolog Giovanni Quintella Bezerra (32) zneužil situace a ukájel se na pacientce, která tou dobou byla pod sedativy a lékaři jí prováděli císařský řez. Zločin probíhal jen kousek od jeho znepokojených kolegů, kteří ovšem pro jistotu instalovali na sále skrytou kameru. Ta lékaře zachytila doslova při činu!

Lékař bude mít opravdu co vysvětlovat, protože ze záběrů je zřejmé, co prováděl. Policie ho zadržela a obvinila ze znásilnění, navíc má z ostudy kabát. Záběry ze sálu totiž unikly na sociální sítě, kde se rozšířily jako lavina.

Kolegové zvráceného doktora měli podezření kvůli množství sedativ, které Bezerra podával pacientkám, uvedl The Sun s odvoláním na brazilská média. Muž podezřele asistoval již dříve u dvou jiných operací, ale jeho kolegové měli potíže s umístěním skryté kamery, a tak nemohli dokázat, co vlastně dělá.

Nakonec s týmu podařilo v tomto třetím případě na poslední chvíli změnit sál a vyměnit operační místnost za jinou, ve které byla instalována zmiňovaná skrytá kamera. Ta zachytila zvrhlíka přímo ve chvíli, kdy do úst své nic netušící oběti vkládal penis. Od kolegů, kteří ženě prováděli císařský řez, ho oddělovala jen plenta. Stál doslova několik desítek centimetrů od nich. Znásilnění samotné mělo trvat asi 10 minut.

KetNaTekkk Utek ( 13. července 2022 13:47 )

Ranni prujem je TROLL dela mu dobre koukat jak lidi reagujou na kontroverzni komentare, jinak je to upocenen tlustej blbecek, kterej uz nedosahne ani sam na sebe pres ten tuk. Clovek co nemel nikdy holku a mit nebude, akorat se ukaji ve svych predstavach.

KetNaTekkk Utek ( 13. července 2022 13:44 )

A co z toho bude mit nornalne vyklestit nebo minimalne popravit takovy sra.. Dostane par let a bude to delat dal ale jinde, takovy devianty nejde napravit

KetNaTekkk Utek ( 13. července 2022 13:43 )

Bezmozku nemocnej

pajato73 ( 13. července 2022 08:32 )

teda ten ma ale nervy... chce se mi zvracet

jajas ( 12. července 2022 20:02 )

Tvl. a na co by sis šáhnul?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání