Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kritizovala Putina a skončila nacpaná v kufru: Kráska (†23) si předpověděla vlastní smrt!

Autor: rix - 
27. června 2022
22:29

Modelku Grettu Vedlerovou, která pracovala jako eskort, zavraždil její stejně starý žárlivý přítel Dmytrij Korovin. Žena se netajila svou nenávistí k ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi. Označila ho za psychopata. Kráska skončila uškrcená a nacpaná v kufru. Krátce před strašnou smrtí přitom varovala okolí, že ji Korovin zabije. 

Korovin svou přítelkyni uškrtil na hotelovém pokoji v Moskvě. Kriminalistům se přiznal až rok poté. Vyšetřovatelům řekl, že tři noci spal vedle její mrtvoly, než ji umístil do nově koupeného kufru a odvezl její tělo 482 kilometrů do Lipecké oblasti. Vše měl do puntíku promyšlené. Na sociální sítě mladé krásky stále umisťoval příspěvky, aby její smrt zamaskoval. 

Gretta, která nenechala nit suchou na Vladimiru Putinovi, měla před smrtí neblahé tušení. Hotelovému personálu v Moskvě si stěžovala, že ji někdo chtěl zavraždit, ale nedočkala se pomoci. Poté označila přítele Dmitrije Korovina za svého budoucího vraha a několikrát zopakovala jeho jméno. „Pamatuj si jeho jméno,“ apelovala na manažera hotelu, přičemž si celý rozhovor natáčela.

Klip pak poslala svému kamarádovi. „S Korovinem jsem se několikrát setkal, vůbec se mi nelíbil,“ uvedl na jeho adresu. „Tato osoba je nepředvídatelná, bezzásadová a nebezpečná,“ nebral si servítky. Gretta měla mít s Korovinem vleklé spory, které vyústily v ostrou hádku na hotelovém pokoji. Ta skončila tragicky.

„Obžalovaný by zadržen. Při výslechu se plně přiznal ke své vině a vysvětlil vyšetřovateli, že svou přítelkyni uškrtil v důsledku konfliktu, který vznikl z důvodu finančních neshod,“ uvedl Vyšetřovací výbor Ruské federace podle deníku Daily Mail

Kritika Vladimira Putina

Greta se nebála kritizovat ruského prezidenta. „Putin v dětství čelil mnoha ponížením, kvůli své malé postavě se nemohl bránit. Není divu, že vstoupil do KGB,“ vysvětlovala. „Takoví lidé jsou od dětství bázliví a bojácní, bojí se hluku a tmy, cizích lidí,“ uvedla a označila ruského prezidenta za psychopata. 

„Pro psychopaty je důležité neustále zažívat pocit plnosti a ostrosti života, takže milují riziko,“ Během svých kritických vyjádření dokonce předpověděla Putinovu možnou snahu vyvolat válku. Popsala to jako snahy „vytvořit větší Rusko“. Více už se ale od krásky nedovíme.

 

 

krapotkin ( 28. června 2022 10:45 )

Zřejmě jste nikdy nebyl v ruském hotelu.

lepabrena ( 28. června 2022 08:57 )

Mně nejvíce šokuje "pečlivost úklidu" hotelového pokoje. To tam 3 dny nikdo neuklízel? Případně jak, jinak by si oběti okamžitě někdo všiml, Když to porovnám s tím, že tady v Česku nutí manažeři personál cídit toaletní mísu a bidet kartáčkem na zuby.......

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání