Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Otazníky na smrtí katarské princezny: Mrtvá ležela doma čtyři dny?!

Autor: štt, lš - 
5. června 2022
12:51

Velké otazníky visí nad smrtí bývalé katarské princezny Kasii Gallaniové (†45). Její tělo bylo objeveno bez známek života v luxusním penthousu za 57 milionů korun u španělské Marbelly. Podle všeho byla po smrti celé čtyři dny. Její přátelé a známí odmítají, že by si vědomě vzala drogy.

O tragické smrti nešťastné ženy již Blesk dříve informoval, nyní však přišlo další svědectví. Tentokrát se vyjádřila její uklízečka Poma (43). „Myslím, že zemřela na zlomené srdce,“ má jasno zaměstnankyně, která zalarmovala policii, když se jí Kasia čtyři dny neozývala.

Španělská média citují zprávu koronera, podle kterého měla Kasia v těle mix alkoholu a drog, to ale uklízečka odmítá. „Milovala běhání a jógu, nepila,“ sdělila Poma. Na těle rovněž nebyly nalezeny žádné známky násilí.

Poma není jediná, kdo má pochybnosti o pozadí tragédie. „Znal jsem ji velmi dobře a jsem z této zprávy zdrcen. Byla to velmi dobrá osoba a ti, kteří ji znali, ji měli rádi. Milovala své dcery neuvěřitelně a nikdy by je neopustila,“ řekl Kasiin přítel Louis Spagnuolo. Také dodal, že nechápe předávkování drogami, protože Kasia vždy byla proti nim.

Kasia prohrála soud se svým bývalým manželem Abdelazizem bin Khalifa Al Thanim (73) o opatrovnictví jejích tří dcer ve věku 15 až 17 let. Jedna z nich dokonce svého otce obvinila ze sexuálního zneužívání.

Po prohraném soudním řízení, které se táhlo neuvěřitelných patnáct let, se Kasia nervově zhroutila a poslední měsíce trávila v léčebně. Údajně i kvůli svým sklonům k alkoholismu, jež Abdelaziz použil jako hlavní argument u soudu.

Kasia se za prince provdala v roce 2004, kdy jí bylo pouhých devatenáct let. Potkali se během jejích studií v Paříži. Navzdory osmadvacetiletému věkovému rozdílu se jim narodily tři dcery. Pár se po tříletém soužití nakonec rozvedl.

Kasia se narodila v Los Angeles, ale její rodina do Spojených států přicestovala z Polska. I po rozvodu se Gallaniová těšila přízně hollywoodských hvězd, s nimiž se nechávala pravidelně fotit. Populární byla i na Instagramu, kde jí sledovalo přes půl milionů lidí.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání