Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Do luxusního erotického klubu vstoupíte jen za statisíce: Co se děje za jeho dveřmi? Ředitel poprvé promluvil

Autor: rix - 
4. června 2022
21:25

Jeden z nejluxusnějších erotických klubů s názvem SNCTM leží v americkém Beverly Hills. Má jít o nejexkluzivnější dům hříchů na světě. Většina lidí do něho nemá přístup a fotit se uvnitř smí jen opravdu výjimečně. Co se děje za dveřmi luxusního sexuálního doupěte?

Stát se členem tajemného klub je extrémně těžké. To deníku Daily Star potvrdil výkonný ředitel podniku Robert Artés. „SNCTM se stal jedním z nejexkluzivnějších erotických klubů na světě,“ potvrdil. Každý, kdo by chtěl do klubu vstoupit, musí vyplnit přihlášku a poslat fotografii. „Vše je pak pečlivě posuzováno naším vedením,“ doplnil Artés. 

Mužští uchazeči musí splnit přísná kritéria nastavená klubem. Členství se pak musí draze platit. „Členství stojí bezmála 289 000 dolarů ročně,“ upřesnil ředitel luxusního podniku s tím, že jde pouze o určitou úroveň členství. 

Dále existuje členství úrovně Dominus, které je dostupné pouze dvaceti lidem na planetě. To už stojí 1 711 000 korun. A pokud máte peněz nazbyt, můžete si pořídit jednorázové plné členství v ceně třiadvaceti milionů korun. 

Ženy mají pravidla značně ulehčená. Platit nemusí nic. Pořád ale platí to, že musí být přísně prověřené vedením. „Klub podporuje inteligetní a zajímavé ženy,“ podotkl Artés. Hosté se pak účastní bazénových párty, večeří a večírků. Na sešlostech se prý objevili takoví lidé jako herečka Gwyneth Paltrow nebo komik Bill Maher. 

„Členové SNCTM jsou uctiví, atraktivní, stejně smýšlející a vysoce hodnotní jedinci, kteří pocházejí z mnoha různých prostředí,“ doplnil výkonný ředitel informaci k tomu, kdo si za zavřenými dveřmi užívá hrátek. „Klub poskytuje prostor k prozkoumání všemožných nejhlubších tužeb v naprosté anonymitě,“ vysvětlil. 

Video  Lolo Ferrari - pornoherečka s největšími ňadry na světě  - Videohub
Video se připravuje ...

 

 

krtek. ( 5. června 2022 08:03 )

ředitel poprvé promluvil ... ano ale loni - bles článek Autor: rc -
28. dubna 2021 • 13:51
Je hezké že blesk myslí na ekologii a recykluje

user ( 5. června 2022 03:39 )

Jednak jde o USA, takže se o sex bude jednat velmi ojedinělé. S tím harašmentem MeeToo jsou posedlý a pak lidi co maj na vstup tyto nesmyslný částky, tak mysli pouze na peníze, takže se spíše budou bavit uzavírání businessu, než skupinovym sexem.

Zobrazit celou diskusi