Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Je jí přes padesát a řádí na TikToku: Sexy babička dráždí své fanoušky i odpůrce

Autor: rix - 
9. února 2022
16:26

Americká babička žijící v Monte Carlu pěkně zvedá tlak svým fanouškům na TikToku. Jak tvrdí, je jí přes padesát let a chce si hrát. Na internet vkládá smyslná videa a svým fanouškům nabízí kamarádství s výhodami. Ne všichni ale její nadšení pro sexy hrátky sdílí. Podle odpůrců naprosto postrádá vkus a nemá nastavené mantinely. 

Jak uvedl web The Sun, smyslná videa přinesla babče množství sledujících. Obdivuje ji přes sto padesát tisíc lidí. Ne všichni ale sdílí nadšení ostatních fanoušků. Někteří její odpůrci jí mají za zlé, že ve svém věku nezná hranice a podle nich nemá vkus.

„Jsem jen babička, která se ráda baví,“ reagovala šťabajzna. „Když tak mám spoustu benefitů, kdyby někdo chtěl kamarádku,“ podotkla provokativně. A spousta jejích fandů by návrh brala všemi deseti. 

Z názorů odpůrců si babča evidentně nic nedělá. A co víc, má se dobře. Provdala se do Las Vegas a nyní žije v Monte Carlu. Dokonce uvedla, že navštívila sídlo Playboye proslulé sexuálními eskapádami. Online trolly odsoudila s tím, že ji nenávidí, protože je až moc sexy. „Jsem k vašim službám, má královno,“ klaněl se jí mezitím její fanoušek. 

Video  Podívejte se, jak se babička proměnila po chvilce líčení  - Facebook_Kristýna Puková/BPŽ
Video se připravuje ...

Podívejte se na galerii dalších odvážných babiček:

al.bunda ( 9. února 2022 20:01 )

Ty voe, to je obluda nojono amíci mají hold zvláštní vkus

Zobrazit celou diskusi