Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Holčičku (3) pokousal v sázavském kempu pes: Do nemocnice ji transportoval vrtulník!

Aktualizováno -
8. května 2022
14:35
Autor: ČTK, rc - 
8. května 2022
13:13

Tříletou holčičkou v neděli dopoledne v kempu Cíl na Sázavě na Benešovsku vážně zranil pes. Záchranářský vrtulník odvezl dívku s vážným poraněním hlavy do motolské nemocnice v Praze.  

„Oznámení jsme přijali v 10:40 od záchranné služby,“ uvedla policejní mluvčí Vlasta Suchánková. Podrobnosti o rase psa zatím policie nemá, po psovi i jeho majiteli pátrá. „Zásah v kempu na Benešovsku,“ uvedli středočeští záchranáři na twitteru. „Naši záchranáři ošetřili osobu s vážným poraněním hlavy, transport vrtulníkem do Motola,“ dodali.

Podle informací aktu.cz měla v kempu zrovna probíhat výstava psů plemene šarplaninec. Zdali však výstava souvisí s útokem, není jasné. 

Provozovatelka kempu Lenka Kuchlerová na dotaz ČTK potvrdila, že neštěstí se v kempu v neděli stalo.

Video  Policisté pátrají po muži, který se v bytě na Chodově údajně pokusil znásilnit ženu (září 2021).  - Policie České republiky
Video se připravuje ...

kralovna-vsech-mori ( 8. května 2022 19:42 )

To co píšete je mimo. Jenže tady se dítě pohybovalo na výstavě psů, to je vypjatá situace pro psy.A tady si prostě musím dítě hlídat aby se nedostalo šarplanici pod zuby.

trintin ( 8. května 2022 18:33 )

Svého času jsme byli na dovolené v podnikové chatě. Kdykoliv udělalo nějaké dítě ryhlejší krok, pes spávcové vyskočil a děcko povalil. Když jeden statečný řekl správcové ať psa uváže odvětila, uvažte si svoje děti.

kralovna-vsech-mori ( 8. května 2022 18:24 )

Měli si ji hlídat. A není Chovná stanice, ale chovatelská. Ty kynologu.

kralovna-vsech-mori ( 8. května 2022 16:31 )

Byla tam výstava psů. Takže ano měl tam pes co dělat. Nemělo co tam dělat dítě. Děti jsou uječené a nic nenechají na pokoji. Otravují psy a celé okolí svým jehotem. A přestaň svoje hloupé myšleny zdůrazňovat velkýma písmenama. Je to buď znak puberty a nebo senility.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání