A co víc. Jan Nedvěd by si býval s bratrem Františkem (†73) opět rád zakoncertoval a rozbalil Na břehu řeky Sázavy, Stánky, Růže z papíru nebo Valčíček. „Se mnou ale stále nekomunikuje. Co se dá dělat. Je mi z toho smutno, táta je děsnej paličák,” řekl Aha! hudebník Jan Nedvěd junior, který se odhodlal po 9 letech nekomunikace s tátou opět navázat kontakt. A to tím, že mu promluvil do duše nejen v mailu, ale i prostřednictvím Aha!

Snažil se mu vysvětlit, že se musí dát do pořádku, udělat si zuby, pořídit naslouchátka a vylézt ze své ulity zase na pódia. A nejenom to. Apeloval především na to, aby jeho otec opět začal komunikovat s bratrem Františkem. „Kdy jindy, když ne teď? Vždyť strejda svádí boj s rakovinou plic,” prohlásil písničkářův syn ve své zpovědi - jen krátce před smrtí Františka Nedvěda (†73).

Společné vystoupení

Jana Nedvěda synova slova sice rozzuřila, zjevně si vzal ale mnoho věcí k srdci. Přijal bratrovo pozvání na zlatou svatbu, a odvážil se tak dokonce mezi lidi před Staroměstskou radnici. A dokonce začal uvažovat o společném vystoupení. „Vypadá to, že O₂ arena bude. Bavíme se o tom. Čas je nemilosrdný. Je hloupý, ale spravedlivý. Bude mi 75 let a bratrovi 74. Máme za sebou tolik společného krásného,“ prohlásil dokonce Jan Nedvěd.

Jeho synovi se tedy podařil husarský kousek. Přesto to vypadá, že ho otec kvůli jeho snaze dostat ho s bratrem zase na pódia, zatratil. „Nevím proč, ale můj syn si o mně strašně vymýšlí. Na svůj věk zuby mám, nervy mám v pořádku, slyším a v životě jsem neměl atak. Slova mého syna mě mrzí. Ale tak... Je mladý, je mu padesát,“ komentoval synovu zpověď otec Nedvěd. „No vidíte. To je celý otec. Tohle prohlašuje a mně neodepíše ani na mail. Natož aby mně zavolal. Ale ať si mě klidně vymaže ze života. Pro mě bude výhra, když se strejdou Františkem kývne na O₂ arenu,“ řekl Aha! písničkářův syn.

VIDEO: Nedvědovi zachránila život Pavlínka! A Dáda zasadila Felixovi tvrdý úder

Video
Video se připravuje ...

Nedvědovi zachránila život Pavlínka! A Dáda zasadila Felixovi tvrdý úder Bára Horáková

Fotogalerie
25 fotografií