Obřad se konal ve stejný den, na stejném místě, jen o dvě hodiny později, než tomu bylo před padesáti lety. Velkou lásku odstartoval polibek ve vlaku, když souprava vjela do tunelu… „Jsem se odvážil,“ přiznal s úsměvemNedvěd.

Recept na šťastné a dlouhé manželství je vlastně velmi jednoduchý. „Tolerance, odpuštění, pochopení, žádná velká zloba, plnění přání a dělat si život hezký,“ prozradil Blesku písničkář, který se statečně popral s rakovinou plic, jež mu byla diagnostikována na konci září minulého roku. „Oslavu máme doma na Medníku, protože nebylo jisté, jestli budou otevřené restaurace a bude to i pro nás příjemnější,“ popsal František plány na zbytek slavnostního dne.

Všechny přítomné překvapil bratr Honza, který se stavil podívat před Staroměstskou radnici. Bratři spolu totiž mluví jen sporadicky nebo do této chvíle tomu tak bylo. „Vůbec jsem to nevěděl, bylo to příjemné překvapení, byl se podívat, pogratuloval mi, všechno v pořádku,“ reagoval písničkář na bratrovu přítomnost. „Mě to ale vůbec nepřekvapilo,“ doplnila manžela Marie. Do obřadní síně se ale Jan nechystal. „Na obřad nejdu, to bych rušil, ale přišel jsem jim vyjádřit úctu, Maruška je anděl a brácha ministr odolnosti a trvanlivosti. To musí být obrovská láska,“ popsal starší z bývalého folkařského dua.

Jan Nedvěd se na veřejnosti objevil po delší odmlce a vyvrátil veškeré spekulace o svém zdravotním stavu, které veřejně šířil jeho syn Honza (49). Dle synových slov měl Jan ohluchnout, trpět panickou atakou a nemít zuby. „Mrzí mě, co syn říká, ale on je mladej, je mu padesát,“ rozesmál se Jan.

„Nervy mám v pořádku, v životě jsem neměl žádné ataky, musím říci, že žiju jako každej jinej,“ popsal písničkář svůj zdravotní stav. „Syn se mu neozval patnáct let, ale my se tomu, co říká, jen smějeme,“ potvrdila manželova slova Pavlínka (37).

VIDEO: Nedvědovi zachránila život Pavlínka! A Dáda zasadila Felixovi tvrdý úder

Video
Video se připravuje ...

Nedvědovi zachránila život Pavlínka! A Dáda zasadila Felixovi tvrdý úder Bára Horáková

Fotogalerie
30 fotografií