Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Při strašlivé nehodě vyhasly tři mladé životy: Alexander (†19) s Katkou (†18) měli slavit první výročí

Autor: rix - 
7. února 2022
05:00

Slovenskem otřásla děsivá autonehoda dvou osobních aut. Při tragédii mezi obcemi Horná Seč a Levice zemřeli tři lidé. Situace je o to smutnější, že se jednalo o mladé Slováky. Čelní srážka ukončila předčasně život Máriovi (†27) a do té doby šťastnému páru Alexandrovi (†19) s Katkou (†18). Jejich nejmladší sedmnáctiletý kamarád, také Alexander, v nemocnici bojuje o život. 

Podle dostupných informací za nehodou stojí řidič Mário. Ten seděl sám v jednom z osobních vozů. Jak uvedli policisté, nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, dostal smyk, přejel do protisměru a došlo ke strašné tragédii. V druhém pruhu se proti němu řítilo vozidlo, ve kterém seděli tři mladí lidé. Po děsivém karambolu na místě okamžitě zemřeli partneři Alexander s Katkou. Nehodu nepřežil ani řidič Mário. 

Blízcí zemřelých teenagerů nemohou strašné tragédii uvěřit. Vždyť všichni měli život ještě před sebou. Alexander byl podle svých kamarádů úžasný chlapec. Vždy, když bylo potřeba, každému pomohl. V sobotu měl oslavit dvacáté narozeniny. „Je to strašně těžké. Měli jsme oslavovat a jen pár hodin před kulatinami jeho život vyhasl. Jsem strašně smutná, stále tomu nevěřím, nechápu to,“ uvedla zdrcená kamarádka zesnulého hocha. 

Aby toho nebylo málo, deník Nový Čas uvedl, že Alexander měl ještě k tomu se svou láskou Katkou slavit své první výročí. Jejich láska byla obrovská. „Byla to láska, která měla vzkvétat a ne skončit tím nejhorším možným způsobem,“ posteskla si dívka. Rodiče zamilované dvojice teď čeká ten nejhorší úkol, své milované děti budou muset pohřbít. 

 

slovan1954 ( 7. února 2022 12:47 )

Bohužel!

RomanDvorak ( 7. února 2022 12:37 )

Bezmozek je i ten, kdo si k bezmozkovi sedne. Podle fotek to na běžnou cestovní rychlost moc nevypadá.

RomanDvorak ( 7. února 2022 09:12 )

Dobrá zpráva pro všechny ostatní. Vždycky je fajn, když se bezmozci eliminují sami a nikoho s sebou nevezmou.

XLADI ( 7. února 2022 07:02 )

Tihle machýrci jsou nebezpeční pro okolí. Škoda že se sám nerozmáz o nějakou skálu. Alespoň by to nestálo 2 životy a jednoho možná invalidu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání