Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žáci oplakávají oblíbenou učitelku (†23): Někdo ji zavraždil v parku za bílého dne

Krásnou učitelku Ashling (†23) někdo zavraždil v irském parku.
Krásnou učitelku Ashling (†23) někdo zavraždil v irském parku.  (Autor: Profimedia)
Autor: rix - 
14. ledna 2022
11:22

Krásnou a mladou učitelku Ashling Murphyovou někdo brutálně zavraždil při odpoledním běhání v parku v irském městě Tullamore. Místní komunita je zdrcená. Policisté v souvislosti s případem zadrželi čtyřicetiletého muže. Předpokládají, že by mohlo jít o pachatele ohavného činu. 

Strašný incident vyvolal široký ohlas po celém okolí. Ashling byla ve městě oblíbená, šlo o začínající učitelku a nadanou hudebnici. Detektivové místním slíbili, že spravedlnosti bude učiněno za dost. „Nenecháme kámen na kameni,“ sdělili vyděšeným občanům. Sympatickou ženu oplakávají i její žáci. Učila školáky v první třídě. „Jako učitelka zářila, její děti ji zbožňovaly, každé její slovo bylo zlaté,“ posteskl si ředitel školy Frank Kelly. 

Jak uvedl deník Metro, irští kriminalisté už dokonce dopadli podezřelého. Má jít o čtyřicetiletého muže, který je držen ve vazbě a čeká na výslech. Jak se zatím zdá, šlo o náhodnou vraždu, kdy si oblíbenou Ashling vrah vybral zcela bez důvodu. Detektivové hledají případné svědky. „Ta oblast, kam se žena vydala běhat, je mezi obyvateli velice oblíbená,“ uvedli. „Je to krásná oblast, teď se tam lidé budou bát chodit,“ řekl zdrcený radní pan Harvey. 

Úsek kanálu, kde k útoku došlo, se nazývá Fionina cesta na památku Fiony Penderové, ženy, která vyrostla poblíž a je nezvěstná od roku 1996, kdy zmizela neznámo kam. Teď místo zdobí květiny a svíčky jako vzpomínka na další zmařený život. „Byla jsi jednou z nejlaskavějších dívek, jakou jsem kdy potkal. Odpočívej v pokoji,“ stálo společně s květinami na napsaném vzkazu. 

 

dzambulka007 ( 14. ledna 2022 18:09 )

Tak fajn, vychodoevropan je zrejme nevinny, tak ted dojdete pro skutecneho vraha.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání