Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Učitelka ve školce byla namol opilá! Skoro tři promile maskovala rouškou

Autor: jel - 
24. října 2021
09:50

Učitelka ve slovenském městě Partizánske měla na starost sedmnáct dětí. Když s nimi však byla na zahradě, sotva stála na nohou. Podezřelého chování si všimla ředitelka Mária Gendierová. Ukázalo se, že žena má v krvi téměř tři promile alkoholu. Dostala okamžitou výpověď.

To, že s učitelkou není něco v pořádku, bylo paní Gendierové jasné od první chvíle. „Přestože měla roušku na ústech, cítila jsem v její blízkosti, že něco není v pořádku,“ řekla ředitelka pro CNN Prima News. Jenže nastal problém, opilá žena nechtěla dýchnout, na místo tak musela přijet policie.

Ani ta však zpočátku nebyla úspěšná a musela učitelku přemlouvat dlouhé dvě hodiny, než se konečně žena testu na alkohol podrobila. Výsledek překvapil všechny přítomné. Žena nadýchala nejprve 2,7 promile a po patnácti minutách 2,33 promile.

Bylo velké štěstí, že se žádnému z dětí pod dozorem opilé učitelky nic nestalo. Školku spravuje město, které dalo ženě okamžitou výpověď. „Není možné, aby člověk, který pracuje s dětmi, byl pod vlivem alkoholu,“ řekl televizi primátor Partizánskeho Josef Božik.

Případem se navíc zabývá policie. Ta učitelku obvinila z přečinu ohrožení pod vlivem omamné látky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání