Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Drama v zoologické zahradě: Máma hodila holčičku (3) do výběhu medvěda

Autor: rc - 
29. ledna 2022
15:41

Nepochopitelný případ se stal v Uzbekistánu. V zoologické zahradě v Taškentu vzala matka svou tříletou holčičku a vhodila ji do medvědího výběhu! Přihlížející neměli šanci zasáhnout. Stal se ale malý zázrak. Medvěd Zuzu naštěstí holčičce vůbec neublížil. Matce i tak hrozí patnáct let za mřížemi.

Obrovské drama se odehrálo v zoologické zahradě v Taškentu. U medvědího výběhu matka tříleté holčičky, vzala svou dceru do rukou a hodila ji do medvědího výběhu! Podle informací britského deníku Daily Mirror se ji ostatní návštěvníci snažili zastavit, ovšem marně.

„Je nejasné, jaký byl její motiv. Jak návštěvníci, tak zaměstnanci zoo se ji snažili zastavit, ale selhali. Zděsilo nás jen pomyšlení, jak to mohlo skončit, kdyby medvěd to batole považoval za kořist,“ uvedl svědek

Kavkazský medvěd, jménem Zuzu naštěstí reagoval tak, že dítě pouze očichal. Máma byla zadržena a hrozí jí minimálně patnáct let za mřížemi za pokus o vraždu. Dívka utrpěla otřes mozku, řezné rány na hlavě a pohmožděniny.

VIDEO: Policisté na Slovensku řeší úhyn dvou medvědů hnědých.

Video  Policisté na Slovensku řeší úhyn dvou medvědů hnědých.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

traveldrive ( 23. dubna 2022 14:12 )

Trest pre takú matku? Hodiť ju medveďom. Hladným!

dzambulka007 ( 29. ledna 2022 21:00 )

Ale tak rekneme si popravde, ze v teto vychove bude hrat roli islam. Je mi vas lito, ze mate ocividne potrebu na sebe upozornovat na socialnich sitich a nezmuzete se na nic vic nez takoveto trapnosti.

ingmarie ( 29. ledna 2022 20:41 )

Dcera nemá v muslimskě zemi žádnou cenu ,matka byla zřejmě prov(d)ána , jak je tam zvykem, dohodou rodičů a proti svę vůli , a v base se manžela aspoň zbaví. Jiný kraj , jiný mrav!

papouskova ( 29. ledna 2022 19:02 )

Té ženské se přeci nemůže říkat máma. Takovou zrůdu patří hodit medvědům, nebo lépe lvům.

Skrhola ( 29. ledna 2022 17:05 )

Vyděržaj pioněr ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání