Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Manévry u Staré Boleslavi: Policisté tam pátrají po medvědovi!

Autor: rix - 
16. ledna 2022
15:10

Policisté mají opět podezření, že se v okolí Staré Boleslavi pohybuje medvěd! Jak uvedli kriminalisté, do pátrání po šelmě se zapojily nejen hlídky, ale i policejní vrtulník s termovizí. 

„Hlídky v okolí Staré Boleslavi, včetně policejního vrtulníku, hledají medvěda. V krátké době už potřetí. Podle svědka byl spatřen u obce Houšťky s tím, že jde nejspíš o mládě,“ uvedli policisté v neděli na Twitteru. 

O možném pohybu medvěda v okolí varovalo i město Brandýs nad Labem - Stará Boleslav „Asi to opravdu nebude žádný žert. Podle oznámení Policie ČR bylo dnes kolem poledne spatřeno v Lesoparku Houštka medvědí mládě,“ uvedlo na Facebooku. Úřady ještě k tomu varovaly své občany, aby se v blízkosti lesoparku nepohybovali. 

Jak již dříve deník Blesk informoval, medvěd se měl v pátek pohybovat poblíž obcí Konětopy, Čečelice a Dřísy. „Dnes v ranních hodinách byl spatřen mezi obcemi Konětopy a Čečelice medvěd. Šel směrem na Dlouhý běh. Informace je ověřena. V současné době les prohledávají myslivci,“ informovala obec Dřísy na Facebooku.

Medvěd se měl přitom v okolí Staré Boleslavi a Brandýsa nad Labem pohybovat už v prosinci. Tehdy se ale nejednalo o potvrzené informace. Jak se zdá, tentokrát je situace závažnější!

Video  Údajný medvěd u Zbraslavi.  - Blesk
Video se připravuje ...

 

radsab ( 16. ledna 2022 17:26 )

Pokud medvěd nemá roušku a přiblíží se na 1.5 metru PALTE do něj!!!!!!!!!

adinaha ( 16. ledna 2022 15:57 )

Chudák méďa, určitě je hladový a vystresovaný. No jak se do pátrání zapojili policisté, obávám se, že ho zastřelí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání