Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policie hledá muže na vozíku: U Kostelního Hlavna napadl chlapce?!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: VaB - 
2. prosince 2021
12:03

Středočeští policisté prověřují případ napadení nezletilého dítěte. Toho se měl dopustit muž na invalidním vozíku mezi obcemi Kostelní Hlavno a Sudovo Hlavno. Policie po muži pátrá, žádá o pomoc i případné svědky.

K činu došlo v pondělí mezi 7:15 a 7:20 ráno na silnici, která spojuje středočeské vesnice Kostelní Hlavno a Sudovo Hlavno. Konkrétně se měl útok odehrát u modlitebního křížku stojícího u chodníku mezi obcemi. 

Podle policie tady muž na invalidním vozíku napadl malé nezletilé dítě. „Podle všeho se mělo jednat o muže ve věku mezi 30-40 roky, který měl mít na sobě modré či tmavší oblečení,“ uvedla k věci policejní mluvčí Vlasta Suchánková s tím, že bližší popis policisté nemají.

U zmíněného křížku mělo být podle jejich informací zaparkované osobní auto tmavší barvy, asi typu sedan. „Policisté v souvislosti s šetřením případu shromažďují veškeré informace jak k muži, který se pohyboval na invalidním vozíku, tak i k zaparkovanému vozidlu,“ dodala mluvčí.

Zároveň policie žádá o pomoc i případné svědky, informace můžete předat na lince 158. K incidentu se vyjádřila i základní škola Kostelní Hlavno. „Vážení, dnešního rána cca v 7:15 došlo k napadení dítěte mužem na invalidním vozíku. Celou záležitost šetří Policie ČR. Pokud jste si někdo všiml muže na vozíku, jedoucího směrem k Sudovu Hlavnu nebo podezřelého auta, které parkovalo poblíž křížku, sdělte prosím tuto informaci na tel. číslo 735785751. Děkuji za pomoc,“ stojí na stránkách školy.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání