Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dívka (14) se přiznala k vraždě své sestry (†19): Když přijela policie, snažila se smýt krev ve sněhu

Autor: jžk - 
25. února 2021
14:13

Zatímco rodiče spali, Američanka Claire Millerová podle všeho zabila svou starší sestru Helen (†19). Vraždu sourozence oznámila na tísňové lince, a než přijela policie, snažila se před domem umýt si zakrvácené ruce ve sněhu.

Čtrnáctiletá dívka z Mahneimu v Pensylvánii je obviněna z ubodání své sestry připoutané na invalidní vozík. Informoval o tom deník Daily Mail. Otřesný čin měla spáchat v noci na pondělí 22. února. Krátce po něm zavolala na linku 911 a s hysterií v hlase se ke všemu přiznala. Na místo přivolaná hlídka nalezla Claire Millerovou před jejím domem, když se pokoušela umýt ruce pokryté krví ve sněhu.

Claire na vyzvání dovedla policisty do pokoje její sestry Helen (†19), kde ji nalezli s polštářem na obličeji a nožem na krku. „Bodla jsem sestru...“ opakovala podle policie dívka. Okresní prokuratura okresu Lancaster uvedla, že Millerová byla obviněná jako dospělá z trestného činu zabití. Je držena ve vazbě bez možnosti kauce.

Jde o neuvěřitelně tragický a neobvyklý případ. Vyšetřovatelé budou i nadále zpracovávat a analyzovat důkazy, aby určili okolnosti, které vedly ke smrti oběti,“ řekla prokurátorka Heather Adamsová pro Fox43. „Detektivové nyní provádí výslechy všech, kdo byli do této smutné události zapojeni, a snaží se přesně zrekonstruovat časový plán, který k ní vedl,“ uvedl ředitel místní policie Tom Rudzinski. Claire se objeví před soudem v pátek u předběžného slyšení.

Mimořádně zvrhlý a surový vrah Vladimír Lulek, který vyvraždil svou rodinu těsně před vánočními svátky roku 1986, byl poslední člověk popravený na našem území. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání