Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Modelka nechala své lamborghini posázet 2 miliony diamantů: Sporťák jí při nehodě zrušil opel za pár šupů

Autor: rc - 
21. listopadu 2021
15:03

Pořádný povyk v Londýně způsobila hvězda instagramu Daria Radionovová (26). Zámožná kráska se ulicemi anglické metropole proháněla ve svém Lamborghini Aventador, které nechala ozdobit dvěma miliony krystalů Swarovski. Jízda ovšem skončila tragicky. Luxusní auto zezadu naboural opel za zlomek ceny sporťáku a diamantový vůz vyřadil z provozu!

Ruská kráska Daria Radionovová se na sociální síti instagram ráda chlubí svým přepychovým životem. Pozornost získává mimo jiné díky luxusním vozům, kterých má plnou garáž. Už tak drahé sporťáky navíc nechává upravovat, aby působily ještě exkluzivněji.

Vnadná kráska si také potrpí na diamanty a další blyštivé krystaly, už několik svých miláčků proto nechala posázet drahokamy. Například jimi ozdobila milované Lamborghini Huracan, ve kterém se na veřejnosti poprvé ukázala loni na ulici Oxford street v Londýně. Luxusní sporťák ji vyšel na 150 tisíc britských liber (cca 4,5 milionů Kč).

Nebylo to však její první auto posázené diamanty. Před šesti lety se jednoho takového zbavila, když prodala svůj Mercedes CLS 350 na serveru eBay. Auta v klenot proměnil umělec firmy Swarovski Vinceri.

Diamanty jsou věčné?

Nyní přišla o další z blyštivých sporťáků. Tentokrát však za o poznání méně radostných okolností. Šlo o Lamborghini Aventandor za 270 tisíc liber (cca 8,2 milionů Kč), který modelka ještě nechala zkrášlit dvěma dva miliony diamanty na karoserii.

Podle informací Daily Mail práce trvala neuvěřitelných 700 hodin, jelikož drahokamy byly na karoserii pokládány ručně. Blondýnka, kterou na instagramu sleduje víc jak 626 tisíc lidí, se projížděla v Knightsbridge, když se střela s jiným vozem. Podle výše zmíněného deníku do auta, které má na espézetce napsáno DAR11A a dokáže se řítit maximální rychlostí 349 km/h, narazil zezadu jiný vůz. Podle snímku z místa nehody je vidět, že auto je zezadu zcela zničené.

Zároveň Radionovová na sociální síť napsala výzvu, aby se jí ozval kdokoliv, kdo má informace o modrém voze značky Opel, které mělo nehodu způsobit. Za informace nabízí peněžní odměnu.

VIDEO: Jak se chovat na místě dopravní nehody

giny64 ( 23. listopadu 2021 17:17 )

O tuto krávu bych si neopřel ani kolo. Nepřeji nikomu nic zlého, ale to je výsměch nám obyčejným lidem.

Darrvi ( 21. listopadu 2021 19:04 )

Namyšlená *** dobře jí tak

Uživatel_5455550 ( 21. listopadu 2021 18:42 )

Vazena redakce, nema tam 2 miliony diamantu, fakt ne ma tam 2 miliony krystalu Swarovski, a to diamanty nejsou

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání