Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dívka natočila svou smrt: Přítel ji zuřivě ubodal v psychotickém záchvatu po marihuanovém koláčku

Autor: ran - 
20. listopadu 2021
05:59

Dívka (†25) natočila svou smrt na telefon, když se na ni brutálně vrhl její přítel (27), který měl právě zažívat psychotický záchvat z marihuanových koláčků. Dívka ve snaze příteli pomoct začala na internetu hledat, co dělat, když se někdo začne po marihuaně chovat divně. Přítele přitom se smíchem natáčela.

Britka Lauren Bloomerová (†25) nechala 17minutové svědectví o své děsuplné smrti, když ji sama mimoděk natočila na mobilní telefon. Stalo se to poté, co si začala natáčet svého přítele Jakea Notmana (27), který měl chvíli předtím sníst domácí pečivo s přídavkem marihuany. 

Lauren si všimla, že se přítel začal po pozření koláčků chovat zvláštně, a hledala proto na internetu, co se dá v takové situaci dělat. Zároveň ale přítele začala natáčet a smát se u toho. „Je to jako něco z filmu Výkřik,“ je podle Daily Mail Lauren na videu slyšet. Jake se na ni vzápětí oboří s otázkou, proč se mu vysmívá.

Útok začal devátou minutu nahrávky. Jake Lauren nejprve začal holýma rukama škrtit. Lauren se v tu chvíli pokoušela přes druhý telefon dovolat své tetě, na videu se ozývá její zoufalé volání o pomoc. Jake nato začal přítelkyni bodat nožem, pro který si došel do kuchyně, a křičel u toho, že už ji nikdy neuvidí.

Po necelých třech minutách od začátku útoku Laurenin křik utichl. Na jejím těle policisté našli několik desítek ran od nože. Jake ale běsnit nepřestal. „Ještě se chci ujistit!“ je slyšet na nahrávce. To už byl vrah v přízemí. Nehybné tělo své přítelkyně odvlekl ven a podle svědectví sousedů ji několikrát přejel autem. Když se vrátil do domu, zvedl telefon a zavolal policii. Ohlásil se jí slovy „řekli mi, že jsem zabil přítelkyni“.     

Jakeův obhájce uvedl, že marihuana u muže vyvolala nečekanou reakci a mandant byl následkem požití zcela odtržený od reality. Měl prý pocit, že zemřel a vrátit se do života může jedině tak, že zabije přítelkyni. Kromě toho obhájce tvrdí, že v koláčcích bylo ještě něco jiného než jen marihuana.

„Úmysl realizovaný ve stavu dobrovolně navozené intoxikace se posuzuje stejně jako úmysl za střízliva,“ prohlásila prokurátorka Deborah Gouldová s tím, že úmysl zabíjet byl v tomto případě evidentní, jelikož Jake oběť mlátil, škrtil, následně ji 30krát bodl a nakonec ji přejel autem.

Vlastimil Brett ( 20. listopadu 2021 09:56 )

Rád bych viděl to video!!

mirelay ( 20. listopadu 2021 09:24 )

Tenhle příběh je přinejmenším rok starej, ale nevadí.

diskutujici ( 20. listopadu 2021 08:24 )

A to video je kde?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání