Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Opilá dívka (20) v Hradci Králové se vrhla na policisty: Jednomu div neukousla malíček!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: jel - 
3. listopadu 2021
14:42

Podivný incident se odehrál ve středu 27. října v Hradci Králové. Ostraha obchodního domu zadržela skupinku osob, jeden z mužů měl totiž ukrást v prodejně bundu. Po příjezdu policistů se strhla podivná mela. Dva muži začali utíkat a přítelkyně jednoho z nich pokousala policisty, kteří pak museli dokonce podstoupit lékařské ošetření!

„Při příjezdu policejní hlídky se dva muži ze skupiny dali na útěk. Oba muže policisté doběhli a zadrželi. Při zajišťování těchto mužů se na trojici policistů znenadání agresivně vrhla přítelkyně jednoho z nich,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová.

Teprve dvacetiletá dívka zahrnula policisty vulgárními nadávkami, kopala kolem sebe a muže zákona dokonce pokousala. Jednoho z kriminalistů kousla do předloktí, dalšímu téměř ukousla malíček a třetího několikrát kousla do ruky.

„Dvěma policistům způsobila zranění, se kterým museli vyhledat lékařské ošetření. Po zajištění ženu podrobili dechové zkoušce, která ukázala výsledek 1,5 promile,“ sdělila Kormošová s tím, že celá skupinka skončila na protialkoholní záchytné stanici.

Zatímco muže podezřelého z krádeže bude dále vyšetřovat správní orgán, mladé ženě hrozí dokonce vězení. Čelí totiž obvinění ze zločinu násilí proti úřední osobě, může tak skončit za mřížemi i na šest let.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání