Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Drsná bitka v Mladé Boleslavi očima svědkyně: Vzduchem lítaly chomáče vlasů, zuby a žena křičela, že je těhotná

Autor: jel - 
8. října 2021
05:00

V pátek večer okolo půl sedmé došlo na autobusové zastávce v Mladé Boleslavi k šílené rvačce mezi několika muži a ženami. Potyčky se účastnilo minimálně 9 osob, zjevně jí předcházely slovní útoky. Jistou roli zřejmě sehrál také alkohol. Svědkyně Tereza celý incident popsala. Lidé skončili bez zubů, většinu z nich prý odvezla záchranná služba a jedna žena dokonce křičela, že je těhotná. 

Rvačku se podařilo natočit několika svědkům. Skupina se prala přímo na silnici. Na místě museli zasahovat policisté. Útočníci však podle policejní mluvčí Vlasty Suchánkové nereagovali na výzvy, a tak musela zasahující hlídka použít donucovacích prostředků, včetně slzotvorného spreje.

„Byl takový starší pán, co vždy do někoho kopnul a pak spadl,“ řekla serveru TN.cz Tereza, která celý incident viděla z okna. „Nejhůř dopadl starší pán, dostal pepřákem do očí. Jedna ženská nejdřív řvala, že je těhotná, pak najednou nebyla před záchrankou,“ dodala s tím, že záchranka odvezla téměř všechny účastníky rvačky. Zmíněná žena skončila prý bez vlasů a zubů, do nemocnice ale převezena nebyla.

Nebyla to jen strkanice

Jiný svědek, který celý incident natočil na video, už dříve sdělil, že celá bitka byla celkem brutální a nešlo jenom o nějakou strkanici. 

To, že byl incident opravdu násilný, dokazuje také video natočené právě tímto svědkem. Jsou na něm slyšet nadávky a povzbuzování, ale také šílené troubení aut, která nemohla přes silnici projet. 

„Ze zatím prvotních šetření vyplývá, že důvodem fyzického napadení byly zatím nespecifikované verbální útoky členů rodiny sedících v parku a procházející dvojice, muže a ženy, kdy vše ještě umocnil alkohol,“ dodala Suchánková s tím, že byli zadrženi čtyři lidé, dva muži a dvě ženy.

„Policisté v dané věci provádějí šetření a zjišťují konkrétní okolnosti incidentu. V dané věci již ale zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin výtržnictví, z něhož podezřívají 4 osoby,“ uzavřela mluvčí.

Video  Rvačka v Mladé Boleslavi  - YouTube
Video se připravuje ...

padrino ( 8. října 2021 21:09 )

Někde psali a podle videa to tak vypadá,že to byly děti.Chlast a těhotenství,to k nim sedí.

lecramisko ( 8. října 2021 15:10 )

asi ten kto to pisal bude uz v tom roku 2027, ked sa to stalo v piatok podvecer a u nas je piatok iba desat minut po tretej popoludni

naidka ( 8. října 2021 10:27 )

Předvolební debata? Tak to vypadá, když dojdou slova.

kakamilek ( 8. října 2021 10:24 )

Volná debata po mýtingu Volného bloku, kdy odjel stranický autobus s estrádou a skupinky začali volně diskutovat. A Blesk to nafoukne...

Tara-Tara ( 8. října 2021 09:43 )

nepřehánějte pořád...prostě se pár ožralých, možná i sjetých prostě porvalo, tady v MB je to celkem častý jev, tak z toho nedělejte zase kauzu jako prase

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání