Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka s dítětem spala v centru Mostu: Další dvě trávily půlnoc na nádraží

Matka s dítětem spala v centru Mostu.
Matka s dítětem spala v centru Mostu.  (Autor: Městská policie Most)
Autor: rix - 
23. září 2021
14:31

Dohromady o tři malé ratolesti se museli postarat strážníci v Mostě. V prvním případě řešili neukázněnou matku, která usnula v centru města a měla u sebe malé dítě. V dalším případu figurovaly dvě nezletilé děti, které se bez dozoru pohybovaly uprostřed noci na místním nádraží. 

Případ obrovské nezodpovědnosti řešili strážníci v Mostě. Anonym jim oznámil, že v centru města spí žena a vedle ní se nachází malé dítě. „Strážníci provedli kontrolu laviček v okolí parku v centru města a na jedné z nich skutečně našli spící ženu s nezletilým dítětem,“ uvedl server E-mostecko

Aby toho nebylo málo, výtečnice o sobě vůbec nevěděla. Pravděpodobně požila alkohol nebo jinou návykovou látku. „Protože se jednalo o nezletilé dítě, které mohlo být v ohrožení, strážníci na místo přivolali pracovnici Orgánu sociálně právní ochrany dětí Magistrátu města Mostu. Zároveň byl na místo přivolán otec dítěte,“ uvedla mluvčí městské policie Veronika Loucká. Tatínek si poté potomka odvedl. 

Již dříve ale řešili strážci zákona v Mostě další případ malých dětí. O půlnoci se na místním nádraží pohybovaly dvě nezletilé dívky ve věku osmi a čtrnácti let. „Strážníkům sdělily, že byly v Mostě na návštěvě u kamarádů, a nyní pojedou vlakem domů do Chomutova. U dívek se nepodařilo zjistit jejich totožnost, byly proto převezeny na Policii ČR,“ uvedl server. Pro obě osamocené děti si pak přijela babička. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání