Sympatickou zrzku proslavil například seriál Comeback, ale také účast v taneční show StarDance, kde si našla životního partnera Marka Zelinku. Nyní velmi barvitě a zábavně popisuje své mateřství. Maminka dvou malých dítek toho má leckdy až nad hlavu. Dokonce ani ve spánku nemá klid.

„Rudolf měl u doktorky roční prohlídku. Změřili ho, zvážili a pak doktorka prohlásila: 'Tak, a teď se podívám, jestli se mu už zatahuje to tlačítko.' Otevírala jsem zrovna Alfí plastový dvířka u plastový farmy, ale pak jsem se zmateně přeptala: 'Jaký tlačítko?' Paní doktorka Sluková mu jezdila rukou vzadu na krku a směrem k sestřičce zahlásila:

'Asi tři milimetry.'  A mně řekla ledabyle: 'No, to vypínací tlačítko.' 
'Vypínací tlačítko??' 'Jistě, abyste je občas mohla vypnout a dát do komory,' řekla mi sestřička svým suchým tónem, zatímco ťukala něco do počítače. 'Rudolf má vypínaci tlačítko?' 'Ano, stejně, jako všechny děti,' řekla mi doktorka,“ rozepsala se na sociální síti herečka, kde ji sleduje 113 tisíc lidí.

VIDEO: Maruška Doležalová v nové hře Magor: Milostné scény si užívám!

Video
Video se připravuje ...

Maruška Doležalová v nové hře Magor: Milostné scény si užívám! Tereza Kühnelová, Petr Soukup

V popisování hledání tlačítka ještě dlouze pokračovala a až na konci vysvětlila, že to byl vlastně všechno jen sen. Ale o takovém tlačítku sní asi každá maminka malých dětí. „To je hustý, normálně jsem věřila, že je to pravda,“ shodly se ženy.

Je zřejmé, že Marii péče o malé děti už leze na mozek a potřebovala by spíš sama na chvíli »vypnout«. Důležité ale je, že smysl pro humor neztrácí. 

Fotogalerie
37 fotografií