Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Policista nechal přítelkyni (†31) v horách samotnou: Zemřela!

Autor: rix - 
30. srpna 2021
20:29

Tragicky dopadlo první rande Angely Tramontové a jejího nového přítele Daria Dizdara. Společně se vydali do hor, kde se dívce udělalo špatně a přehřál se její organismus. Následovala smrt. Blízcí zemřelé dívky chtějí událost objasnit. Policista Dario své milé v trablech podle všeho nepomohl, což přátelé a kamarádi považují za podezřelé.

Angela Tramontová se vydala na túru s mužem, kterého znala jen krátce. Seznámili se přes internet a měsíce si spolu dopisovali. Společně se vydali do hor v Arizoně, kde panovaly velmi nepříjemně vysoké teploty.

Muž, se kterým žena vyrazila na rande, je policista. Drsné arizonské počasí způsobilo, že se pár rozdělil. Angele nebylo dobře. Policista Dario Dizdar pokračoval dál do hor a žena se měla vydat zpět, informoval deník The New York Post.

S Angelou se chtěl její nový nápadník znovu sejít na parkovišti, k tomu už ale nedošlo. Nebohá dívka se na něj totiž ani nedostala, jelikož se její tělo přehřálo a ona upadla do bezvědomí. Krásná Angela se našla až o čtyři hodiny poté, co policista zavolal pomoc. To už jí ale nebylo pomoci. Někteří z ženiných přátel zpochybňují okolnosti její smrti.

„Když jdete s někým na túru, ale tomu druhému se udělá viditelně opravdu špatně, proč jí nepomůžeš zpátky?“ ptala se dívčina kamarádka Stacey. „Chceme spravedlnost a odpovědi,“ dodala. Policisté se případem zabývají a podle jejich slov může za dívčinu smrt přehřátí organismu. Jisté je, že Angela u sebe neměla v době neštěstí ani kapku vody.

„Pokud začínáte jako skupina, měli byste i jako skupina skončit,“ upozornil hasič McDade. „Ta žena řekla muži, že je vyčerpaná a nemůže pokračovat, ale on šel sám dál. Očividně vůbec nebral ohled na její bezpečnost,“ píše se na GoFundMe.

Zobrazit celou diskusi