Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tálibánci mají sex s mrtvolami a pořádají hon na otrokyně! Bývalá afghánská policistka šokovala

Autor: ran - 
28. srpna 2021
08:01

Podle bývalé afghánské policistky tálibánští bojovníci znásilňují dívky i od 12 let a „mají sex i s mrtvými“. Jak vypověděla, tálibánci chodí dům od domu a žádná dívka ani žena si nemůže být jistá, že se jí řádění extremistů vyhne.

Bývalá afghánská policistka promluvila do médií o svých zkušenostech z rodné země, kterou narychlo opustila ze strachu z tálibánských hord. Odletěla do Indie, kde poskytla rozhovor místní televizi News 18.

Svědkyně probíhajících násilností na ženách v Afghánistánu se reportérům představila jako Muskan. Bývalá policistka tvrdí, že tálibánci chodí ve skupinkách od domu k domu a znásilňují ženy i dívky. 

Podle Muskan noví vládcové země vyslali mnoho signálů, že každé ženě, jež by překročila zákaz a šla do práce, hrozí smrt nebo fyzické násilí, napsal Mirror

Hrozby jsou podle Muskan míněny velmi vážně. „Tálibánci nevarují dvakrát,“ řekla zahalená žena ze svého indického útočiště. Bojovníci prý nemají žádné zábrany. „Znásilňují i mrtvé ženy. Je jim jedno, jestli je člověk mrtvý, nebo živý. Dokážete si to představit?“ dodala.

Podle Muskanina svědectví tálibánští bojovníci vrážejí do domácnosti a vytrhávají dívky a ženy od rodin. Následuje násilí, nucená manželství nebo rovnou nemilosrdná střelba.

Svobodné i ovdovělé ženy tálibánci berou jako „válečnou kořist“, informoval Sun.

Přibližně měsíc před tím, než se islamistické hnutí Tálibán zmocnilo hlavního města Kábul, a prakticky tak dokončilo bleskové dobytí země, údajně jeho velení zaúkolovalo regionální vůdce, aby islamistům nahlašovali všechny mladé dívky od 12 let a vdovy pod 45 let.   

Video  Tálibán brutálně popravil ženu obviněnou z vraždy manžela  - YouTube
Video se připravuje ...

dahlie1 ( 2. září 2021 17:09 )

... měli zbraně a dost... mohli se bránit a ne zdrhnout...tak mají , co chtěli

Marta Zbranková ( 29. srpna 2021 09:55 )

A kdo rika, ze se jim to libY?Uz pres tyden nectu nic jineho, nez ze utikaji... Nebo se pletu? Mozna mam spatne informace.

vaber ( 29. srpna 2021 08:19 )

v normální populaci je takových lidí méně než jedno procento , je zvláštní jak se nashromáždilo v Talibanu tolik úchylných lidí,
někdo asi lže a mediální žumpě to nevadí ,stejně ty zručené zprávy vtlouká do kebulí normálních lidí

ANOrozkradanidotaci ( 28. srpna 2021 17:14 )

Osvoboditelé Tálibánci vyhnali USA a nastolují svobodu.

corrosive8 ( 28. srpna 2021 14:24 )

To je sebranka. A tohle chtějí natahat do Evropy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání