Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Krásná milovnice koní Natálie (†26) se utopila v přehradě: K noze si přivázala závaží!

Autor: ran - 
30. srpna 2021
18:47

Pohřešovanou Slovenku Natálii V. (†26) všichni hledali tři týdny, nakonec její tělo samo vyplavalo na hladinu vodní nádrže Domaša... Půvabná milovnice koní měla k noze drátem přivázané závaží. Jak údajně prokazují záběry pořízené u nádrže, mělo jít o sebevraždu. Naplnila džber sádrou a hodinu a půl plavala, až do vysílení!  

Přátelé ji znali jako usměvavou dívku, která měla ráda sport a obzvlášť milovala jízdu na koni. Co se mohlo stát, že si mladá krásná studentka vzala dobrovolně život? Podle svědectví jednoho z kamarádů Natálie V. o smrti mluvila už dlouhou dobu.

Po studentce Fakulty sportu Prešovské univerzity pátraly desítky lidí poté, co byla naposledy spatřena 4. srpna. Podle svědků vyjela na nafukovacím člunu doprostřed vodní nádrže Domaša v Prešovském kraji, později už lidé spatřili jen osiřelý člun. Rozjela se pátrací akce, do níž se zapojilo 10 hasičů, policie, potápěč a asi 50 místních občanů.

Pátrání bylo bezvýsledné, teprve až v pátek 27. srpna lodníci výletní lodě Bohemia spatřili na hladině tělo v růžovém tričku a šortkách. Jak zjistila přivolaná policie, samovolně vyplavené ostatky patřily Natálii. K noze měla drátem připevněný džber, který byl podle očitých svědků plný sádry, napsal web deníku Plus Jeden Deň

Že dívka spáchala sebevraždu, mají prokazovat záběry bezpečnostních kamer. Ukazují Natálčinu hororovou přípravu, kdy si na břehu přichystala džber a sádru, jejíž zbytek vyšetřovatelé později na břehu nalezli. Poté dívka skočila se džberem plným sádry přivázaným k noze uprostřed nádrže ze člunu do vody.

Následovalo hodinu a půl trvající martyrium. Tak dlouho totiž Natálie plavala, než se zcela vyčerpala a závaží ji stáhlo ke dnu.

Náznaky toho, že na první pohled veselá, vysportovaná milovnice koní léta prožívala něco velmi neobvyklého, se objevily od jednoho z jejích kamarádů. Jak uvedl web Pluska.sk, v poslední době podle kamaráda hodně mluvila o smrti. Při jednom pobytu ve Finsku se prý chtěla utopit, jindy zase říkala, že by ráda zahynula pod kopyty koní. Měla prý problémy s drogami. „Byla to taková psycho holka,“ dodal kamarád s tím, že k jejím problémům přispěla i nefunkční rodina.

Policisté na jejím těle nezjistili žádné známky násilí, přesto cizí zavinění nevyloučili. Zahájili proto trestní stíhání za zločin usmrcení. „Přesná příčina smrti bude známá po vykonání pitvy,“ uvedla k tomu policie. 

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí: 116 111 nebo v Centru krizové intervence: 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop a zdarma.

Video  Natálii našli po třech týdnech marného pátrání. Tělo samo vyplavalo a hladinu přehradní nádrže.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Citronel ( 30. srpna 2021 20:39 )

Můj známý se nacpal prášky a zapil alkoholem, snad v klidu usnul a už se neprobudil, nechápu lidi co si zvolí útrpnou smrt a ti co se polijí hořlavinou a zapálí, těm to utrpení i přeji, nepokoušel bych se je uhasit, nebo až když bych vycítil, že budou do smrti trpět, tak pak bych je uhasil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání