Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žena seděla na parapetu v 11. patře: Zasahujícího hasiče se chytla za nohu a zřítila se!

Záchranná operace se nepodařila.
Záchranná operace se nepodařila.  (Autor: Reprofoto - noviny.sk)
Autor: rix - 
4. května 2021
19:33

Devětatřicetiletá žena seděla na parapetu okna v jedenáctém patře panelového domu a hrozilo, že skočí. V tom jí chtěl zabránit hasič, který se za ní spouštěl na laně. Záchranná akce se ale proměnila v horor, žena spadla a po pádu na místě zemřela.

„Záchranná akce byla bohužel neúspěšná a osoba po pádu z jedenáctého poschodí zraněním na místě podlehla,“ informovala pro noviny.sk mluvčí hasičů Katarína Križanová.

Žena seděla na parapetu a v ruce držela mobilní telefon. Byla v kontaktu se svým přítelem a sdělila mu, že vyskočí. Trpěla psychickými problémy, protože jí před časem zemřel otec.

Podle hasičů nebylo možné se do bytu dostat zevnitř, jelikož kdyby rozrazili dveře, žena by se mohla leknout a skočit. Tudíž byl vybrán jiný plán. Hasič se za ženou spouštěl na laně ze střechy paneláku. Záchranná akce se ale nepodařila.

Podle jednoho ze svědků se žena chytla záchranářovy nohy, ale v tom ztratila rovnováhu, což zapříčinilo její pád. „To bylo úplně vidět. Ona se chytla nohy, ale jeho to lano zrovna trošku povyneslo ven, takže ona mohla ztratit rovnováhu,“ vysvětloval.

V současné době má celý případ v šetření slovenská policie.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí: 116 111 nebo v Centru krizové intervence: 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop a zdarma.

kukuku ( 5. května 2021 11:05 )

Takže hasič ji skopnul z parapetu ?

dietr ( 5. května 2021 06:52 )

aneb jak se z hrdiny stát hlupákem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání