Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Máma (†44) dvou dětí zemřela: Srazilo ji auto, když zachraňovala štěňátko!

Autor: ran - 
8. března 2021
14:41

Tragédií skončila běžná procházka do pekárny pro ženu (†44) ze slovenských Nových Zámků. Chtěla zachránit své štěňátko před dopravou na silnici, místo toho ji jedno z aut zajelo. Byla na místě mrtvá.  

Matka dvou dětí šla ve středu ráno jako každý den vyvenčit pejska a při té příležitosti si chtěla zajít i do pekárny. Tam ale bohužel už nikdy nedošla. Nešťastná shoda okolností ji totiž bohužel vzápětí stála život. 

Okolostojící lidé čekali vzhledem k opatřením proti koronaviru před pekárnou a vše viděli. „Uvázala pejska u sloupu a začala trhat nějaký sáček, ten pak odhodila,“ popsal neštěstí jeden ze svědků pro web noviny.sk

Hravé štěňátko se za sáčkem rozeběhlo, bohužel ale ve své nezkušenosti vběhlo přímo do silnice. Majitelka se vrhla za ním a auto, které místem právě projíždělo, ji srazilo. Podle svědka byla žena právě v podřepu a řidiči prý tak neměl šanci ji vidět.

Lidé ženě vyběhli na pomoc, ale už jí ani nenahmatali puls. Maminka dvou dětí byla na místě mrtvá. „Vběhla rovnou před vozidlo značky Peugeot, které řídil 65letý muž. Řidič bohužel srážce nedokázal zabránit a chodkyně zraněním na místě podlehla,“ uvedla policejní mluvčí Viktória Borloková. 

Další okolnosti a míru zavinění účastníků nehody a zda řidič měl šanci srážce zabránit, je nadále v šetření policie. Výsledek měření alkoholu v dechu řidiče byl negativní. K případu byl přizván i znalec z odboru silniční dopravy.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání