Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Spící manžele na Slovensku přepadli ozbrojení lupiči: Odnesli si pořádný balík!

Autor: rix - 
25. srpna 2021
10:31

Krušnou noc mají za sebou majitelé restaurace ve slovenských Diakovcích. V úterý nad ránem je přepadli v jejich vlastním domě lupiči. Šokované vlastníky nejprve svázali a pak si odnesli tučný balík peněz a šperky. Škoda v přepočtu přesáhla milion korun.

Jak informoval deník Noviny.sk, lupiči měli být tři rusky hovořící muži. Všichni prý byli v době přepadení ozbrojeni krátkými střelnými zbraněmi. Majitel restaurace s manželkou zrovna spali v domě za restaurací. Pachatelé se k nim měli vloupat přes zahradu nad ránem v půl třetí. Lupiči od manželů požadovali peníze a také je dostali. Odnesli si čtyřicet tisíc eur a šperky v hodnotě deseti tisíc. 

Manželům, kterým je okolo 60 let, se po odchodu lupičů podařilo osvobodit. Muž musel své ženě zavolat záchranku, jelikož se jí špatně dýchalo. Celou událostí se zabývá policie. 

„Policie ve věci koná. S ohledem na probíhající vyšetřování však nemůžeme poskytnout bližší informace,“ uvedla mluvčí Renáta Čuháková.

 

Video  Krušnou noc mají za sebou majitelé restaurace ve slovenských Diakovcích. V úterý nad ránem je přepadli v jejich vlastním domě lupiči.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

 

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání