Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dívka (†14) se utopila v akvaparku: Po pádu z atrakce ve vodě bezvládně ležela půl hodiny!

Autor: ran - 
22. července 2021
19:32

K obrovské tragédii došlo v akvaparku v americkém Ohiu. Teprve 14letá Mykiara Jonesová tam tragicky zemřela po pádu z nafukovací atrakce. Dívka po pádu zůstala dlouho ležet ve vodě, aniž by si jí někdo všiml. Nejdříve ji hledali plavčíci, kteří pak přivolali policii. Nakonec ji polomrtvou vytáhli z bazénu, kde ležela asi půl hodiny.

Po Mykiaře Jonesové (†14) z Daytonu se v úterý 20. července kolem 17. hodiny začali freneticky shánět zaměstnanci akvaparku v Ohiu. Nebyla nikde k nalezení. V 17:10 proto přivolali policii, bylo zřejmé, že věc je vážná. Z vody ji vytáhl teprve v 17:30 jeden z plavčíků, napsal Daily Mail.

Vrtulník dívku převezl do nemocnice, kde zemřela. „Je to tragédie, kterou by nikdo z rodičů neměl nikdy zažít. Modlíme se za rodiče a myslíme na ně,“ uvedl místní šerif Richard K. Jones. Dívka podle dosavadního vyšetřování zřejmě spadla z jedné z atrakcí do vody a začala se topit.

Zábavní park, kde k neštěstí došlo, funguje od roku 2018, návštěvníci mají k dispozici vodní plochy, paddleboarding, nafukovací atrakce, včetně skluzavek a překážkových drah, pískové pláže, místo na ping-pong, plážový volejbal a další hry.

Vedení parku podle Daily Mailu uvádí, že je areál otevřen i pro neplavce, protože má každý návštěvník k dispozici záchrannou vestu. Dívka na sobě vestu neměla.

kralovna-vsech-mori ( 22. července 2021 21:49 )

Většina barevných neumí plavat. Tak se utopí, to dá rozum. Já taky neumím létak tak to ani nezkouším.

ksicht ( 22. července 2021 20:56 )

Kefalín, tyhle starosti můžete pustit z hlavy...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání