Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Králem a královnou plesu se staly dvě dívky: Partnerky čelí homofobním urážkám!

Autor: rc - 
21. května 2021
21:00

Lidé na sociální síti Facebook pobouřila dvojice, která vyhrála titul krále a královny plesu střední školy! Korunku si totiž na hlavu nasadily dvě dívky Annie Wiseová a její přítelkyně Riley Loudermilková. Když dvojice přebírala svou cenu, netušila, jaký poprask jejich výhra způsobí! Nyní studentky čelí homofobním urážkám.

Titul krále a královny střední školy prožívá snad každý student ve Spojených státech. Minulý měsíc se konal absolventský ples střední školy ve státě Ohio. Korunky krále a královny si na hlavu nasadily dvě dívky! Byly jimi totiž zvoleny Annie Wiseová a její přítelkyně Riley Loudermilková. Osmnáctileté dívky se nesnažily skrývat své dojetí. „Nemyslela jsem si, že vyhrajeme, protože plesový král a královna se zdají být jako soutěž popularity,“ uvedla pro britský deník Daily Star Riley.

Děvčata však nebyla jediná, kdo byl z udělené ceny v šoku. Fotografie krále a královny byla školou sdílena na sociální síti Facebook a reakce uživatelů na sebe nenechala dlouho čekat. Pod snímkem se nakupilo víc jak dva tisíce kometářů. Ačkoliv většina z nich byla pozitivních, některé byly homofobní. „Hrozný! Bůh nás z nějakého důvodu odlišil. Ženy by neměly být s jinou ženou a muž by neměl být s jiným mužem,“ stojí v jednom z komentářů. „Myslím, že tradice znamená královnu, která má vaginu, král má penis a varlata. Tečka. Tak by to mělo být. To je způsob, jakým to bůh zamýšlel,“ vztekal se další uživatel sociální sítě v komentářích. „Naštvalo mě to, že dospělí komentují ples střední školy,“ reagovala na komentáře máma Riley.

VIDEO: Branky, body, kokoti: Homofob nepadá daleko od stromu! 

Video  Branky, body, kokoti: Homofob nepadá daleko od stromu!  - Karel Dlabač/BPŽ
Video se připravuje ...