Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Inženýrka se přihlásila do „covidové loterie“: Za očkování vyhrála 21 milionů!

Autor: rc - 
27. května 2021
19:07

Neuvěřitelnou odměnu za očkování proti covidu-19 získala absolventka univerzity v Ohiu. Abbigail Bugenskeová vyhrála „covidovou loterii“. Za to, že si nechala píchnout vakcínu, získala neuvěřitelných 21 milionů Kč!

Až 2,7 milionu obyvatel amerického státu Ohio se přihlásilo do soutěže Vax-a-Million, která má za účel přimět obyvatele, aby se očkovali proti covidu-19. Ti, co prokážou, že si nechali píchnout vakcínu, mohou získat neuvěřitelných 21 milionů! Peněžní cenu mohou získat pouze dospělí, ovšem stát myslel i na ty, kterým ještě nebylo osmnáct let. Mladiství ve věku 12-17 let mohou získat stipendia na vysokých školách!

Soutěžit o miliony se rozhodla i absolventka univerzity Abbigail Bugenskeová z města Silverton, která se nechala naočkovat. Ve středu večer se nestačila divit, když uviděla své jméno jakožto výherce loterie! „Stále jsem říkala: Přestaň, tohle je podvod,“ uvedla pro britský deník Daily Mail babička vystudované inženýrky. „Po celou dobu mě povzbuzovala, abych se dala očkovat,“ dodala babička Abbigail.

Už i soutěž o stipendia má svého výherce! Joseph Costello se nechal očkovat a dostal stipendium, aby mohl jít studovat na vysokou. Čtrnáctiletý chlapec se poté, co se dozvěděl, že je šťastným výhercem, setkal s guvernérem Mikem DeWinem. „Gratuluji, Josephe! Právě jsi vyhrál plné stipendium!“ uvedl podle deníku The New York Post guvernér.

VIDEO: Jaká je šance nakazit se covidem, když už jste očkovaní?

jerry ( 28. května 2021 07:45 )

Pochybuje ještě někdo o tom, že celá ta komedie kolem očkování je jenom kšeft?

smradlavamakrela ( 28. května 2021 00:41 )

Jaký je dnes kurz Ohio koruna a česká koruna? Je lepší si vyměnit doma a nebo až v Ohiu?

a-z- ( 27. května 2021 20:11 )

Kdyby tohle udělal Bureš místo účtenkovky, tak očkování pofrčí. Češi by si nechali bodnout klidně deset dávek.

Zobrazit celou diskusi